De blog die jou op weg helpt

Over ondernemen, freelancen, het leven en uiteraard verzekeringen. Ontdek nu vergelijkingen, tips en strategieën die je niet mag missen.

car
ZZUPER blog 1

Verzekeringen

Wij vergelijken de AOV van Insify met het alternatief van ZZUPER. Hier moet je rekening mee houden.

ZZUPER introduceert zich als cowboy te paard, met een (op het eerste gezicht) goedkoper alternatief voor een AOV. Hoe zit dit alternatief in elkaar en hoe goed ben je beschermd?


AOV mythes horizontalVerzekeringen

Hoe bescherm jij je inkomen? Dit zijn 8 veelvoorkomende AOV-mythes

Je wil er liever niet aan denken: geld uitgeven aan wat er mis kan gaan, zonder het terug te kunnen verdienen. Wij leggen je uit waarom dat niet klopt. Hoe zit het met de misverstanden rondom een AOV?

Stijgende premies 1Verzekeringen

Is de premie van jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering dit jaar weer gestegen?

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten? De kans is groot dat je op termijn een stuk meer betaalt. Waarom dit zo is en wat je eraan kunt doen?

IFY Blog Hands-Laptop 02Verzekeringen

De verplichte AOV van de overheid: alles wat jij moet weten.

Ben je zzp'er of ondernemer? Vanaf 2027 moet jij straks naar alle waarschijnlijkheid verplicht verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid. Ben je daarop voorbereid?

IFY Blog AllAboutRCProInspiratie

Tijd voor klare taal: Het Grote AOV-woordenboek zorgt voor opheldering

In het grote AOV-woordenboek vind je alle arbeidsongeschiktheidsverzekeringstermen helder en duidelijk op een rijtje.

IFY Blog QuestionRCProVerzekeringen

Bespaar duizenden euro's met een overstap naar Insify

Al verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid maar overweeg je over te stappen, omdat je AOV na verloop van tijd wel érg duur is geworden? Dat snappen we! Dit is waarom een overstap voordelig kan zijn.

IFY Blog ChooseInsifyVerzekeringen

Zo houden wij onze arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar (zonder in te leveren op de dekking)

Benieuwd hoe wij onze arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar kunnen houden voor jou als zzp'er? Lees dan snel ons artikel waarin we het je haarfijn uitleggen!

IFY Blog ComparisonRCPRoStarten

Startersgids voor zzp’ers: alles wat jij moet weten in 2024

De zzp-startersgids van 2024: Een helder overzicht van essentiële én minder voor de hand liggende zaken waar jij als startende zzp'er vanaf nu aan moet denken.

IFY Blog EmployeeResponsibilityVerzekeringen

De ultieme AOV-vergelijking die iedere zzp’er in 2024 moet zien!

Op zoek naar een goede én betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)? Vergelijk en maak de beste keuze voor jou als zzp’er.

IFY Blog LiabilityClaimBeter ondernemen

Cruciale wetswijzigingen voor elke zzp’er in 2024: ben jij al op hoogte?

2024 brengt grote veranderingen voor zzp'ers en ondernemers met zich mee: van fiscale wijzigingen tot nieuwe regelgeving. Ontdek wat dit betekent voor jou en je bedrijf.

IFY Blog 6StepsFreelancerBeter ondernemen

Jouw klantenbestand verdubbelen? Binnen no time lukt het jou!

Je hebt een top dienst of product, je prijzen kloppen en je bent mega gemotiveerd om te werken. Ontdek nu hoe je meer klanten kunt krijgen om je onderneming een succes te maken.

IFY Blog ConstructionBeter ondernemen

Als zzp’er jouw droomhuis kopen? Dit is hoe je het doet!

Wil jij als freelancer of ondernemer een huis kopen? Dit zijn de voorwaarden en documenten die je nodig hebt om een hypotheek te krijgen. Inclusief handige checklists.

IFY Blog Team-TimVerzekeringen

Verdien door te delen: Alles wat je moet weten over ons Vertel-je-Netwerk-programma

Insify's Vertel-je-Netwerk-programma beloont zowel jou als je netwerk. Deel je unieke code, bevorder mond-tot-mondreclame en verdien €100 cashback per verwijzing.

IFY Blog Person 01Verzekeringen

De AOV van Insify vs SharePeople: waarom je deze vergelijking moet zien.

Ontdek nu de verschillen in kosten, dekking, uitkering en het aanvraagproces zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw toekomst.

IFY Blog BagInspiratie

5 onmisbare tips voor iedere beginnende zelfstandige jurist

Ontdek onmisbare strategieën voor zelfstandige juristen: van netwerken en specialisatie tot essentiële verzekeringen, technologische vaardigheden en het belang van continu leren voor succes.

IFY Verticles-Consultant HeaderInspiratie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering: 7 mythes ontkracht voor zelfstandig medisch specialisten

Ontdek als medisch specialist de feiten achter de 7 grootste mythes over AOV's. Krijg inzicht en bescherm je carrière met essentiële verzekeringstips.

IFY Blog PathVerzekeringen

AOV uitkering - Dit moet jij erover weten

Hoe kies je als zzp'er de hoogte van je AOV uitkering, hoe vraag je 'm aan, hoeveel krijg je uitgekeerd en wanneer heb je er precies recht op? Lees het nu.

IFY Blog Hands-LaptopVerzekeringen

Vergelijk de AOV’s van Insify en Movir

Premies, uitkeringen en aanvraagproces: hoe verhoudt de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Insify zich tot de Momentum AOV van Movir. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

NL - Blog Roxan ReurslagInspiratie

Interieurarchitect Roxan Reurslag over het belang van inspirerende ruimtes

Roxan Reurslag verlangde ernaar om haar eigen ontwerpideeën te realiseren en koos daarom om als zzp’er haar carrière uit te bouwen. Lees hier hoe ze haar visie bepaalt en uitdagingen omarmt.

IFY Blog QuestionRCProVerzekeringen

Waarom nu het perfecte moment is om je AOV te overwegen

Overweeg jij je AOV te herzien? Ontdek hoe Insify's innovatieve en flexibele AOV-oplossingen zzp'ers helpen besparen en beter beschermen tegen arbeidsongeschiktheid.

DSCF8444-Enhanced-NRInspiratie

Achter de schermen: In gesprek met Pieter Bas Bouwman

Ontdek de wereld van fotograaf Pieter Bas Bouwman: zijn passie, uitdagingen en waardevolle advies voor aspirant-fotografen.

DSCF6637-Enhanced-NRInspiratie

Ontdek het unieke verhaal van Megan Burmeister bij Motel Bodega

Megan Burmeister's artistieke visie transformeert Motel Bodega in meer dan een winkel. Ontdek haar reis, uitdagingen, en toekomstdromen in deze exclusieve blik achter de schermen.

IFY Blog EarplugsBeter ondernemen

Verkiezingen 2023: politieke partijen over verplichte AOV

Twijfel je nog wat je wilt gaan stemmen? Verken de standpunten van politieke partijen over ondernemerskwesties zoals de verplichte AOV en schijnzelfstandigheid voor de Tweede Kamerverkiezingen.

IFY Blog ChooseInsifyVerzekeringen

Vergelijk de Insify AOV met de Knab AOV

Op zoek naar de ideale AOV? Vergelijk Insify's dekking met Knab's nieuwe AOV. Vind snel de perfecte bescherming voor jouw unieke situatie.

IFY Verticles-Ecommerce HeaderInspiratie

Van idee tot innovatie: ontdek de reis van Full Circle naar duurzame mode

Van idee tot innovatie: ontdek de reis van Full Circle naar duurzame mode en hoe, samen met Insify, zij grenzen verleggen voor een circulaire en risicobewuste toekomst!

IFY NL Influencer 01.3Beter ondernemen

Zo blijf je financieel gelukkig! Tips van Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk, bekend als The Happy Financial, onthult hoe ze van accountant naar influencer evolueerde. Ontdek haar sleutels tot financieel geluk en tips voor ondernemers.

IFY Blog BagVerzekeringen

Insify update juni 2023 - De vernieuwde AOV: meer bescherming en financiële ondersteuning

Bijzonder nieuws: Slechts 6 maanden na de lancering van onze AOV hebben we onze vernieuwde versie gelanceerd. Een update met noemenswaardige verbeteringen. We lopen je d’r graag even doorheen.

IFY Blog AllAboutRCProBeter ondernemen

11 essentiële SEO-tips die elke ondernemer wil toepassen

Hoe kun je in 2023 het hoogst ranken op jouw belangrijkste zoekwoorden als freelancer, ondernemer of zzp'er? We gaan in op de basisregels en tofste SEO-trends.

IFY Blog KidsVerzekeringen

Freelancer met een kinderwens? Hier moet je aan denken

Waar moet je als zzp'er met een kinderwens allemaal aan denken? Krijg je bijvoorbeeld een uitkering? Kan je als man met ouderschapsverlof? We leggen alles uit in deze blog.

Cristiana CicutoInspiratie

Dit denkt expat Cristiana over freelancen in Nederland

De Italiaanse Cristiana Cicuto leeft al 13 jaar in Nederland. Dit zijn haar ervaringen en tips als (startende) freelance expat in ons kikkerlandje.

IFY Blog 5-Risks-FreelancerBeter ondernemen

Hoe kun je succesvol ondernemen met AI-tools als ChatGPT en Typetone?

Hoe kun jij AI inzetten voor jouw onderneming? Met AI tools zoals ChatGPT-4 kun je tijd besparen, betere resultaten boeken en meer geld verdienen! Hoe precies? Ontdek het direct.

IFY Blog ComparisonRCPRoVerzekeringen

Vergelijk onze Insify AOV met de Interpolis AOV via de Rabobank

Als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit, wil je wel de goede keuze maken. Zorg er met een Insify AOV voor dat je in ieder geval voldoende uitbetaald krijgt om je vaste lasten te dekken.

Bob claimsbehandelaar bij InsifyVerzekeringen

Zo behandelt Insify jouw claims - In gesprek met Bob

Een claim indienen bij je verzekeraar is het moment van de waarheid. In dit interview vertelt Insify claimbehandelaar Bob Franke over zijn passie: mensen helpen met claims en zijn 4 speerpunten.

IFY Blog DecisionsVerzekeringen

AOV, schenkkring, crowdsurance of UWV: Bekijk het grote verschil.

Wat zijn de verschillen tussen goedkope AOV's, crowdsurances en schenkkringen? Wat is het voordeligst en hoe voorkom je een slechte dekking? Lees het nu.

IFY Blog Team-TimVerzekeringen

19 mythes over de AOV: Wat is waar?

Met dit artikel hopen we voor eens en altijd alle bekende mythes over de AOV te tackelen. Van premie betalen, uitkeringen en wetten tot redenen om verzekeraars niet te vertrouwen.

IFY Blog ChoicesVerzekeringen

Dit zijn de 7 belangrijkste momenten waarop ondernemers een AOV afsluiten

Ontdek de levensmomenten waarop freelancers en ondernemers zoals jij hun AOV afsluiten. Bijvoorbeeld wanneer ze ouder worden, meer verdienen en een huis kopen.

IFY Blog QuestionRCProBeter ondernemen

Je aansprakelijkheidsverzekering aanhouden? Goed idee

Ontdek de cruciale voordelen van het behouden van je beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor risicobeheer en bedrijfsgroei.

IFY Blog 6StepsFreelancerVerzekeringen

Is het slim om je AOV-premie aftrekbaar te maken?

Het is niet altijd slim om je AOV-premie aftrekbaar te maken. Lees nu wat de voor- en nadelen zijn en maak de beste keuze. Let op: met een aftrekbare premie krijg jij een veel lagere uitkering.

Monique Wolst - zzp'er en ondernemerInspiratie

Waarom zzp'er Monique Wolst altijd werk heeft - Tegelwijsheden en tips

Monique startte in 2021 op 51-jarige leeftijd ME Support voor office support & coaching. Sindsdien zit ze geen dag zonder werk. Dit zijn haar 7 redenen voor succes.

IFY Blog BikeVerzekeringen

Kiezen voor een Allianz Absoluut AOV of de Insify AOV?

Je bent op zoek naar een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en wilt natuurlijk premies en de dekking vergelijken. In deze blog vind je een complete vergelijking tussen Allianz en Insify.

IFY Blog Camera-PicturesBeter ondernemen

Kosten besparen als ondernemer: hoe doe je dat?

Ontdek 3 strategieën en 6 extra tips om kosten te besparen als ondernemer. Zo leer je slim geld besparen op o.a. financiële diensten, belasting en verzekeringen. Inclusief rekenvoorbeeld.

IFY Blog Hands-LaptopBeter ondernemen

Schijnzelfstandigheid: Wat is het en hoe kun je het voorkomen?

Gelukkig is het niet moeilijk om schijnzelfstandigheid te voorkomen. In deze blog leggen we uit wat schijnzelfstandigheid precies is en hoe je het nu én in de toekomst kunt voorkomen.

IFY Blog ConstructionVerzekeringen

Je AOV afsluiten bij Centraal Beheer of Insify?

Premies, uitkeringen en aanvraagproces... Hoe verhoudt de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Insify zich tot een traditionele partij als Centraal Beheer. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

IFY Blog EarplugsVerzekeringen

Alles wat je moet weten over arbeids­ongeschiktheid

Wat is arbeidsongeschiktheid, hoe vaak komt het voor en hoe regelen andere freelancers en ondernemers hun vangnet voor wanneer het hen overkomt?

IFY Blog EmployeeResponsibilityBeter ondernemen

Hoe jij eenvoudig tijd kunt besparen (en dus geld)

Ieder moment dat je onnodig tijd kwijt bent aan marketing, support, admin en finance of meetings, verlies je uren die je wél in rekening kunt brengen. Leer nu hoe je eenvoudig tijd bespaart.

IT consultant Martijn van de WeijenbergInspiratie

Zo zet je klanten centraal volgens IT consultant Martijn van de Weijenberg

Martijn van de Weijenberg van Provisioned gaat in op de kenmerken van een goede IT consultant, bespreekt hoe hij zijn onderneming runt en de uitdagingen van het ondernemerschap.

IFY Blog Hands-Laptop 02Beter ondernemen

Deze data mag je niet missen - van Belasting tot Beurs

Regel op tijd je belasting en verzekeringen met deze zzp-kalender 2023 voor ondernemers en freelancers. Ook vind je hier toffe events om inspiratie op te doen en te netwerken.

IFY Blog Hands-LaptopStarten

Boekhouding voor zzp'ers - Kies uit 20+ boekhoudprogramma's en boekhouders

Ontdek wat je aan een boekhoudprogramma of boekhouder kunt uitbesteden, hoe je ze uitkiest en de kosten ervoor. Bekijk ook de lijst met boekhoudprogramma's en boekhouders speciaal voor zzp'ers.

IFY Blog InventoryBeter ondernemen

Zzp opdrachten vind je op deze 40+ online platforms

Zoek jij zzp of freelance opdrachten? Op meer dan 40 websites kun jij terecht om nieuwe opdrachtgevers te vinden. Bekijk nu de lijst.

IFY Blog Inventory-CommerceBeter ondernemen

Wetten en plannen voor zzp'ers in 2023 - Houd hiermee rekening

Houd rekening met deze 17 wetswijzigingen als je ook in 2023 succesvol en zorgeloos wilt zzp'en. Ontdek nu wat er voor jou verandert.

Jorian Hoos, oprichter van Zuiver ZorgbemiddelingInspiratie

Echt ondernemerschap volgens Jorian Hoos van Zuiver Zorgbemiddeling

Jorian Hoos, mede-oprichter van Zuiver Zorgbemiddeling, gaat in op de meest belangrijke onderwerpen voor zzp'ers in de zorg: schijnzelfstandigheid, de kwaliteit en de toekomst van de zorg.

IFY Blog QuestionRCProVerzekeringen

Waarom Insify een nieuwe AOV noodzakelijk vond

Ontdek de noodzaak achter ons nieuwe product in gesprek met Anton Lunshof, de kapitein van onze nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) - een revolutionair product in een archaïsche industrie.

IFY Blog BoxesBeter ondernemen

Run je een webshop? Get ready voor de feestdagen met deze checklist

Zo bereid jij je voor op de feestdagen. En Pasen? Dan doe je gewoon hetzelfde. Loop de checklist af en bereid je voor op een online stormloop.

IFY Blog Stuff-ArtisticBeter ondernemen

De beste management tools voor consultants en managers

Als consultant ben je een duizendpoot. Van adviseren tot projecten managen en marketing. Je staat er gelukkig niet alleen voor. Dit zijn de beste management tools om efficiënter en beter te werken.

IFY Blog AllAboutRCProVerzekeringen

Vergelijk bedrijfsaansprakelijkheid verzekeringen (AVB) in 2023

Op zoek naar een goede én betaalbare bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)? Vergelijk en maak de beste keuze voor jou als zzp’er.

Foto van Martijn RuttenInspiratie

Insurtech: Hoe het werkt en waarom het verzekeringen beter maakt

We gaan in gesprek met Martijn Rutten, CTO van Insify, en ontdekken waarom insurtech in een uniek stadium is, hoe het werkt en hoe het verzekeringen beter maakt.

IFY Blog QuestionRCProBeter ondernemen

Ontdek meer dan 110 bemiddelingsbureaus voor zzp'ers in de zorg

Op zoek naar meer of betere opdrachtgevers als zzp'er in de zorg? Leer nu waar je op moet letten en kies uit 110 bemiddelingsbureaus.

IFY Blog LiabilityClaimVerzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers vergelijken

Bepaal waar jij je het beste kunt verzekeren tegen zakelijke aansprakelijkheid. In dit overzicht vergelijken we de premies bij 6 verzekeraars voor verschillende beroepsgroepen.

Prints van Astri VerdiInspiratie

Kunstenares Astri Verdi deelt tips over het runnen van een webshop

Astrids webshop is sinds maart 2022 live. Ze verkoopt met veel verve haar eigen prints en heeft unieke ideeën over kwaliteit, marketing en service. Lees nu haar verhaal en tips.

IFY Blog 6StepsFreelancerVerzekeringen

Productaansprakelijkheid 101 - Alles over veilig verkopen voor webshops

Je hebt geen fysieke winkel, maar dat betekent niet dat je geen risico's loopt. Run je webshop zo veilig mogelijk met deze 7 maatregelen. Zo blijf jij in business, ook als er iets misgaat.

IFY Blog ConstructionVerzekeringen

Wat is de voordeligste AOV voor de bouw? De premies op een rij

Welke verzekeraar heeft de voordeligste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen werkzaam in de bouw? Check de vergelijking!

IFY Blog Why-Health SEBeter ondernemen

Ontdek deze 4 voorwaarden om je aansprakelijkheid te beperken

Loop jij het risico dat jouw opdrachtgever je aansprakelijk stelt voor financieel verlies door een (mogelijke) beroepsfout? Voeg deze 4 voorwaarden toe aan je contract om jouw risico te beperken.

IFY Blog RCPro-MustHaveVerzekeringen

Vergelijk beroepsaansprakelijkheid verzekeringen (BAV) in 2023

Op zoek naar een goede én betaalbare beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)? Vergelijk en maak de beste keuze voor jou als zzp’er.

René aan het schilderenInspiratie

Ervaringen van specialisten in de bouw: hun passie, tips én zorgen

Nederland telt in 2022 circa 103.000 zzp'ers in de bouw. Uitvoerder Lucas en schilder René hebben nu in tegenstelling tot tijdens de crisis van 2008 altijd voldoende werk, te veel bijna.

IFY Blog ConstructionBeter ondernemen

In 4 stappen veilig werken in de bouw, incl. veiligheidschecklist

Ontdek nu hoe je in 4 stappen met goede instructies, in overeenstemming met de Arbowet en beschermingsmiddelen de grootste risico's kunt herkennen en voorkomen.

IFY Blog BagVerzekeringen

Zzp'er in de zorg? Dit moet jij weten over verzekeringen

Waarom heb je als zzp'er in de zorg een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig? Is die wettelijk verplicht?

IFY Blog BikeStarten

De 5 grootste risico's voor freelance IT'ers

Soms kunnen fouten niet opgelost worden door de computer aan en uit te zetten. Verzeker je nu tegen de 5 gevolgen van beroepsfouten voor jou als freelance IT'er.

IFY Blog ComparisonRCPRoStarten

Zzp'en in de zorg doe je zo! Stappenplan, checklist en nieuwe wetten

Ook al heeft zzp'en in de zorg veel voordelen, het is niet altijd makkelijk. Met dit stappenplan houd jij je zaken op orde.

IFY Blog ChoicesStarten

De ultieme checklist om maandelijks je zzp-onderneming te verbeteren

Ontdek welke 11 stappen je moet doorlopen om zo succesvol mogelijk je (freelance) onderneming te runnen. Van financiën tot de balans tussen werk en privé.

IFY Blog Camera-PicturesBeter ondernemen

Je balans tussen werk en privé - 13 tips voor zzp'ers

Met 13 tips speciaal voor zzp'ers lukt het jou beter te werken en te leven! Zodra jij relaxed bent, lever je beter werk en andersom. Ontdek nu hoe je in balans kunt blijven.

IFY Blog ChooseInsifyBeter ondernemen

Meer klanten binnenhalen met positieve klanten reviews

Wil je meer klanten? Zelfs de simpelste positieve review boost jouw klantenbestand en je succes als freelancer, zzp'er of ondernemer. Nieuwe klanten hebben zo meer vertrouwen in je diensten.

IFY Blog DecisionsVerzekeringen

Waarom deze AOV populair is in de bouw in 2022

Het hoge risico op arbeidsongeschiktheid in de bouw maakt de AOV een belangrijke maar ook dure verzekering. Ontdek de betaalbare AOV van Insify en vergelijk je premie bij verschillende verzekeraars.

IFY Blog EarplugsBeter ondernemen

5 redenen om je zzp tarieven te verhogen

Wil je jouw zzp tarieven verhogen? Met de huidige inflatie is dat een goed idee! Zeker dit jaar zijn 5 redenen super relevant om je prijzen omhoog te schroeven.

IFY Blog Team-TimVerzekeringen

Welke verzekeringen heb je nodig als zzp’er of ondernemer?

Lastig om de juiste verzekeringen zzp voor je onderneming te vinden? In dit artikel nemen we de belangrijkste verzekeringen voor zzp'ers onder de loep.

IFY Blog EmployeeResponsibilityStarten

Berekenen zzp inkomen: ontdek voor- en nadelen van uurtarieven

Heb je al berekend wat jouw uurtarief zzp moet zijn? Top. Maar is werken met een uurtarief eigenlijk wel je beste optie of zou jij je diensten anders moeten prijzen?

IFY Blog Hands-Laptop 02Beter ondernemen

Vraag jij al het juiste uurtarief zzp?

Hoeveel je per uur kunt vragen ligt aan je vakgebied, ervaring en het type klanten waarvoor je werkt. Ontdek nu hoe je jouw uurtarief kunt berekenen en vergelijk jouw vraagprijs met andere zzp'ers.

IFY Blog 5-Risks-FreelancerBeter ondernemen

Alles wat jij moet weten over het CE-keurmerk

Wil je als e-commerce ondernemer onder andere producten verkopen uit landen buiten de EU? De spullen van AliExpress uit China? Houd altijd rekening met de geldende CE-markering richtlijnen.

IFY Blog ConstructionBeter ondernemen

Reviews verzamelen... Hoe doe je dat?

Verzamel reviews in 4 simpele stappen, gebruik de juiste hulpmiddelen en leer welke vragen je precies kunt stellen. Inclusief voorbeeldbrief: review uitnodiging.

IFY Blog ChooseInsifyVerzekeringen

AOV van Insify is in vergelijkingen duidelijk het voordeligst

Wist je dat de AOV een van de belangrijkste én duurste verzekeringen is die een ondernemer nodig heeft? Wij vinden dat dit anders kan. Lees verder.

IFY Blog DecisionsBeter ondernemen

Negatieve reviews: Hoe ga je ermee om?

Hoe goed je alles ook voorbereidt en hoe geweldig je service ook was, er zal altijd die ene persoon zijn die graag elk piepklein detail deelt dat niet zo goed ging... Ontdek hoe je hiermee omgaat.

IFY Blog QuestionRCProVerzekeringen

Werkgeversaansprakelijkheid, hoe ver gaat dat?

Als werkgever ben je aansprakelijk voor je werknemers. Wanneer tijdens het werk iets gebeurt, kun jij aansprakelijk worden gesteld. Lees wanneer je aansprakelijk bent en wat je hiertegen kunt doen.

IFY Blog BoxesBeter ondernemen

Hoe voorkom je een burn-out als zzp’er of freelancer?

Ondernemer of zzp'er zijn geeft vrijheid, maar is niet altijd even makkelijk. Een burn-out ligt altijd op de loer. Hoe voorkom je dit?

IFY Blog LiabilityClaimVerzekeringen

Een betaalbare AOV, 6 tips om er een te vinden.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een van de duurste verzekeringen die een zzp'er of ondernemer nodig heeft. Ontdek nu 6 manieren om een betaalbare AOV te vinden.

IFY Blog EasilyCancelVerzekeringen

Wil ik een AOV of schenkkring als ondernemer? Doe de test!

Veel ondernemers denken er niet meteen aan om een financieel vangnet te regelen, zelfs niet voor de meest voorkomende gevaren. Wij helpen je te bepalen of je wel of geen vangnet nodig hebt.

IFY Blog Why-Health SEStarten

Risico’s die elke ondernemer in de bouw zou moeten weten

Als het goed is, ben je van de meeste risico’s wel op de hoogte. Maar er bestaan ook een aantal misvattingen die je in de problemen kunnen brengen als ondernemer in de bouw.

IFY Blog SoundVerzekeringen

De top 5 verzekeringen voor zelfstandige elektriciens

Welke verzekeringen heb je nodig als elektricien? In dit artikel geven we een handig overzicht en info over hoe je deze het beste kunt afsluiten.

IFY Blog Inventory-CommerceVerzekeringen

Wat is een beroepsfout bij beroepsaansprakelijkheid?

Een beroepsfout kan grote financiële gevolgen hebben. Maar wat wordt hieronder verstaan? En hoe kun je je hiertegen beschermen als ondernemer?

Interview Willemijn van den Broek Bomundi.co Headshot HeaderStarten

Grafisch ontwerper Willemijn van den Broek over de mooie impact van het ondernemen

Bij Insify geloven we dat ondernemers, zelfstandigen en freelancers van onschatbare waarde zijn voor onze economie en samenleving. Lees ons interview met Willemijn van den Broek!

Blog: Interview met PR-expert Matias RodsevichBeter ondernemen

Kansen zien en grijpen: In gesprek met PR-expert Matias Rodsevich

Bij Insify geloven we dat ondernemers, zelfstandigen en freelancers van onschatbare waarde zijn voor onze economie en samenleving. Lees ons interview met Matias Rodsevich!

IFY Blog PathVerzekeringen

Huis kopen, gezin starten: Deze ondernemers kozen voor een AOV

Als zzp’er, freelancer of ondernemer heb je meestal een onregelmatig inkomen. Als het goed is ben je daarop voorbereid, toch? Lees hoe een AOV deze ondernemers ondersteunt.

IFY Blog RCProCompulsaryVerzekeringen

Wist jij dit al over de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor zzp’ers en freelancers?

Nog steeds is het als zzp’er niet vanzelfsprekend om een verzekering te hebben, ook al zit een ongeluk in een klein hoekje. Uit een onderzoek van CBS blijkt dat maar 24% van zzp’ers een AOV hebben.

IFY Blog LiabilityClaimVerzekeringen

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als freelancer meer dan een goed idee is

“Heb ik als ondernemer, zzp’er of freelancer een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) nodig?” Deze vraag wordt vaak gesteld aan ons team. Check het hier.

IFY Blog Camera-PicturesVerzekeringen

Dit is zonder twijfel het grootste risico voor professionele fotografen

In Nederland zijn meer dan 11.000 professionele fotografen die hun inkomen verdienen als zzp’er of freelancer. Het is daarom belangrijk om jezelf, je bedrijf en je apparatuur goed te verzekeren.

IFY Blog EmployeeResponsibilityStarten

De belangrijkste risico’s voor webshops op een rij

Oeps! Je voorraad heeft waterschade opgelopen, je kunt een tijd niet werken door een ongeval, of je product heeft een allergische reactie veroorzaakt bij je klant. Hier denk je liever niet aan!

IFY Blog Team-StefanoVerzekeringen

AOV premies vergelijken? Hier moet je op letten

Er zijn talloze aanbieders voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, met ieder hun eigen voorwaarden, opties en premies. Als je een goede vergelijking wilt maken, weet dan waar je op moet letten.

IFY Blog Hands-LaptopVerzekeringen

Verzekeringen voor ondernemers, door ondernemers

Vanaf deze week werken we samen met MunichRe Digital Partners en lanceerden we onze eigen Insify verzekeringsoplossing, die bijna elke kleine onderneming of freelance ondernemer in Nederland dekt.

IFY Blog DecisionsStarten

Risico’s die je moet weten als ondernemer of zzp'er

Ondernemen is leuk, maar kan ook risicovol zijn. Zeker als je geen verzekering(en) hebt afgesloten. Ontdek de meest veelvoorkomende misvattingen.

IFY Blog 6StepsFreelancerVerzekeringen

Wat is de voordeligste AOV voor de IT sector? De premies op een rij

Welke aanbieder heeft de voordeligste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen werkzaam in de ICT of IT sector? Check de vergelijking.

Header blog: AOV vs. broodfonds verschillenVerzekeringen

AOV vs. schenkkring: wat zijn de verschillen?

Hoe creëer je als zzp’er of ondernemer een vangnet voor jezelf en je dierbaren? Lees verder om de verschillen tussen een AOV en een schenkkring te ontdekken.

IFY Blog 5-Risks-FreelancerVerzekeringen

De meest gestelde vraag over de AOV aan onze klantenservice

Dagelijks wordt onze klantenservice gebeld met vragen over onze goedkope AOV. Ontdek het antwoord op de vraag: "Zijn jullie prijzen echt zo laag?"

IFY Blog BikeVerzekeringen

Waarom bieden verzekeraars steeds meer ongewenste diensten aan?

Het aanbieden van extra diensten lijkt een hot topic onder traditionele, grote verzekeraars in Nederland. Is deze focus wel terecht? Lees het hier.

IFY Blog Why-Health SEVerzekeringen

Hoe drukke zzp'ers in de bouw hun AOV regelen

Door de relatief hoge risico’s op arbeidsongeschiktheid in de bouw is een AOV vaak erg duur voor zzp'ers in de bouw. Lees hoe de Insify AOV helpt.

IFY Blog QuestionRCProVerzekeringen

Waarom deze AOV populair is bij zzp’ers in de zorg

Werk je in de zorg en ben je op zoek naar een makkelijk aan te vragen en goedkope AOV? Ontdek waarom deze AOV van Insify zo populair is in de zorg.

IFY Blog ComparisonRCPRoStarten

De 4 belangrijkste risico’s voor marketing zzp'ers en freelancers in 2022

Ben je online marketeer, communicatieadviseur of doe je ander PR en marketing werk? Ontdek de 4 belangrijkste risico's als zzp'er of agency.

IFY Blog Team-TimVerzekeringen

Een AOV als aanvulling op een schenkkring in 2021

Je hebt je aangemeld bij een schenkkring. Top! Maar wat doe je na 2 jaar? Lees hier meer over de voordelen van het aanvullen van een crowdsurance met een AOV.

IFY Blog Hands-Laptop 02Starten

Eerste klanten binnen? Let op deze risico's in 2021

Gestart met ondernemen en je eerste klanten binnen? Toppie! Lees hier meer over de risico's die je loopt en hoe je deze kunt voorkomen.