De blog die jou op weg helpt

Over ondernemen, freelancen, het leven en uiteraard verzekeringen. Ontdek nu vergelijkingen, tips en strategieën die je niet mag missen.

car
IFY Blog ComparisonRCPRo

Starten

Startersgids voor zzp’ers: alles wat jij moet weten in 2024

De zzp-startersgids van 2024: Een helder overzicht van essentiële én minder voor de hand liggende zaken waar jij als startende zzp'er vanaf nu aan moet denken.


IFY Blog Hands-LaptopStarten

Boekhouding voor zzp'ers - Kies uit 20+ boekhoudprogramma's en boekhouders

Ontdek wat je aan een boekhoudprogramma of boekhouder kunt uitbesteden, hoe je ze uitkiest en de kosten ervoor. Bekijk ook de lijst met boekhoudprogramma's en boekhouders speciaal voor zzp'ers.

IFY Blog BikeStarten

De 5 grootste risico's voor freelance IT'ers

Soms kunnen fouten niet opgelost worden door de computer aan en uit te zetten. Verzeker je nu tegen de 5 gevolgen van beroepsfouten voor jou als freelance IT'er.

IFY Blog ComparisonRCPRoStarten

Zzp'en in de zorg doe je zo! Stappenplan, checklist en nieuwe wetten

Ook al heeft zzp'en in de zorg veel voordelen, het is niet altijd makkelijk. Met dit stappenplan houd jij je zaken op orde.

IFY Blog ChoicesStarten

De ultieme checklist om maandelijks je zzp-onderneming te verbeteren

Ontdek welke 11 stappen je moet doorlopen om zo succesvol mogelijk je (freelance) onderneming te runnen. Van financiën tot de balans tussen werk en privé.

IFY Blog EmployeeResponsibilityStarten

Berekenen zzp inkomen: ontdek voor- en nadelen van uurtarieven

Heb je al berekend wat jouw uurtarief zzp moet zijn? Top. Maar is werken met een uurtarief eigenlijk wel je beste optie of zou jij je diensten anders moeten prijzen?

IFY Blog Why-Health SEStarten

Risico’s die elke ondernemer in de bouw zou moeten weten

Als het goed is, ben je van de meeste risico’s wel op de hoogte. Maar er bestaan ook een aantal misvattingen die je in de problemen kunnen brengen als ondernemer in de bouw.

Interview Willemijn van den Broek Bomundi.co Headshot HeaderStarten

Grafisch ontwerper Willemijn van den Broek over de mooie impact van het ondernemen

Bij Insify geloven we dat ondernemers, zelfstandigen en freelancers van onschatbare waarde zijn voor onze economie en samenleving. Lees ons interview met Willemijn van den Broek!

IFY Blog EmployeeResponsibilityStarten

De belangrijkste risico’s voor webshops op een rij

Oeps! Je voorraad heeft waterschade opgelopen, je kunt een tijd niet werken door een ongeval, of je product heeft een allergische reactie veroorzaakt bij je klant. Hier denk je liever niet aan!

IFY Blog DecisionsStarten

Risico’s die je moet weten als ondernemer of zzp'er

Ondernemen is leuk, maar kan ook risicovol zijn. Zeker als je geen verzekering(en) hebt afgesloten. Ontdek de meest veelvoorkomende misvattingen.

IFY Blog ComparisonRCPRoStarten

De 4 belangrijkste risico’s voor marketing zzp'ers en freelancers in 2022

Ben je online marketeer, communicatieadviseur of doe je ander PR en marketing werk? Ontdek de 4 belangrijkste risico's als zzp'er of agency.

IFY Blog Hands-Laptop 02Starten

Eerste klanten binnen? Let op deze risico's in 2021

Gestart met ondernemen en je eerste klanten binnen? Toppie! Lees hier meer over de risico's die je loopt en hoe je deze kunt voorkomen.