Veelgestelde vragen

Waar vind ik een overzicht van mijn verzekeringen?

Log in op MyInsify voor al je zakelijke verzekeringen. Daar vind je jouw polisblad(en) en voorwaarden op een plek. Zo hoef je niet lastig in je inbox te zoeken naar je documenten.

Voor informatie over je arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan je helaas nog niet inloggen op MyInsify. Hier werken wij momenteel hard aan. Excuses voor het ongemak.

Heb je vragen of hulp nodig, neem dan vooral direct contact op met onze experts.

Hoe kan ik een wijziging doorgeven?

Dit gaat het snelst via WhatsApp. Stuur ons snel een bericht! We reageren tijdens kantooruren binnen een paar minuten.

Stuur je liever een e-mail? Mail dan naar support@insify.nl.

Hoe kan ik mijn verzekering opzeggen?

Je kunt jouw verzekeringen opzeggen via onze formulieren. Op werkdagen sturen wij je dezelfde dag nog een bevestiging van jouw opzegging.

Heb je een AOV van TAF? Stuur dan jouw opzegging naar info@taf.nl met support@insify.nl in de CC. Houd rekening met een minimale contractduur van een jaar, en een opzegtermijn van één maand.

Hoe kan ik mijn premie berekenen?

Dat kan super makkelijk en duurt maar 2 minuten. Je kunt direct eenvoudig je premie ontdekken voor:

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb of hoe hoog mijn dekking moet zijn?

Dan kun je ons bellen! We zijn telefonisch bereikbaar op 020 888 1089 op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00.

Wat is jullie postadres?

Ons postadres is Weesperplein 4B, 1018 XA Amsterdam.

IFY NL ContactUs-Claims 01

Hoe klanten ons contact ervaren

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super snel en goed geholpen, waardoor ik snel de verzekeringspapieren naar mijn nieuwe opdrachtgever kon sturen. Ook wijzigingen heel snel doorgevoerd en fijn contact. - Klant"

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ De klantvriendelijkheid en meedenkend vermogen van jullie collega Anne Roos, ze is echte "Klantenservice", Super! - Anita"

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ben héél erg goed geholpen door Bob van Insify, mijn eigen verzekeringsagent kon mij niet aanbieden wat Bob voor mekaar kreeg en heel snel! - Heer van Linden"

Let op: Wij benaderen onze klanten actief voor vragen en hulp bij de aanvraag van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als wij jou hiervoor bellen, gebruiken wij het telefoonnummer 020-210 6045.