• 20% korting in het eerste jaar
 • Gratis afsluiten
 • In 15 minuten geregeld

Betaal jij te veel voor je huidige AOV?

Stap over naar Insify en bespaar al snel €4.000,-

 • Een AOV die perfect aansluit bij jouw unieke behoeften.

 • Je premie blijft stabiel - na je 20% eerstejaarskorting uiteraard!

 • Geen maandelijkse kosten voor service of onderhoud.

 • Switch simpel en zonder (vaak) dure adviseur: 100% online, in 15 minuten.

IFY Verticles-Consultant Header

Blijvend betaalbaar

Het eerste jaar 20% korting, daarna jaarlijks een stabiele premie.

Zelf samenstellen

Kies zelf je verzekerde bedrag, uitkeringsduur, eindleeftijd en wachttijd.

Snel geregeld

Stap vandaag nog over en profiteer van het gemak van Insify

Dagelijks opzegbaar

Je zit nergens lang aan vast, want je kan je AOV gewoon elke dag opzeggen.

IFY NL-AOV Switch LP-Secondary

Voordelen van een overstap naar de Insify AOV

 • In 15 minuten geregeld. Gratis afsluiten. 14 dagen bedenktijd. Dagelijks opzegbaar.

 • De keuze voor een AOV die je vaste lasten dekt, of tot wel 85% van je inkomen.

 • In vergelijking de meest voordelige AOV - tegen een stabiele premie die niet exponentieel stijgt naarmate je ouder wordt.

 • Betaal géén premie wanneer je arbeidsongeschikt raakt.

 • Betaal géén jaarlijkse onderhoudskosten. Zo bespaar je al snel honderden euro's!

Onze AOV is volledig op maat gemaakt voor freelancers, zzp'ers en ondernemers. Zo weet je zeker dat je goed gedekt bent als je arbeidsongeschikt raakt.

Bereken hoeveel jij kunt besparen

Jouw AOV verzekert

Onderstaand enkele voorbeelden, bekijk de polisvoorwaarden en verzekeringskaart voor de exacte dekking.
icon-cash

Vaste lasten of inkomensbescherming Mocht je arbeidsongeschikt raken, dan kun je rekenen op ondersteuning die je financiële zorgen wegneemt.

icon-band-aid

Ziekte of orgaandonatie Je wilt er niet aan denken. Maar als je dan toch ziek wordt, heb je 't met onze AOV in ieder geval goed geregeld.

icon-alarm

Ongevallen Een auto die door rood rijdt terwijl jij net oversteekt? Dit soort ongelukken kun je helaas niet voorzien, maar gelukkig wel verzekeren.

icon-care

Gezinsuitbreiding Kindje op komst? Met jouw AOV kun jij je met een gerust hart volledig richten op je gezin, terwijl wij zorgen voor financiële stabiliteit tijdens je tijdelijke afwezigheid van werk.

icon-mental

Optioneel: Mentale klachten Vind je het belangrijk ook gedekt te zijn bij psychische klachten, zoals een depressie? Verzeker jezelf dan ook tegen arbeidsongeschiktheid door mentale klachten.

icon-medical-case

Jouw herstel Wij vergoeden jouw kosten om weer aan de slag te gaan. Van een andere werkplek inrichting tot coaching en trainingen.

icon-bank

Uniek: gratis afsluiten Bij Insify betaal je per maand enkel jouw premie. Zonder advies-, service- of afsluitkosten.

icon-refund

20% korting op je premie Het eerste jaar krijg je 20% korting op je AOV-premie. Kies daarna voor een stabiele premie of indexatie met 2%.

NL - je bent klaar mobiel

Zo stap je over naar Insify

 1. Klik op Start je overstap Vul hier je gegevens in. 

 2. Stel je AOV samen Wil je je dekking aanpassen ten opzichte van je huidige AOV? Dan is dit je moment om het te doen. Wil je dat niet doen? Dan is het misschien slim om je huidige polisblad te gebruiken om dezelfde keuzes te maken voor je uitkeringsduur, wachttijd en verzekerd bedrag.

 3. In 2 minuten zie jij je maandelijkse premie Inclusief 20% korting in het eerste jaar. Ook zie je wat je vanaf jaar 2 zal gaan betalen en kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je te verzekeren tegen psychische klachten zoals een depressie. Ook kan je hier kiezen of je jouw AOV-premie wel of niet fiscaal aftrekbaar wilt maken.

 4. Kies je ingangsdatum Belangrijke stap. Afhankelijk van de opzegtermijn van je huidige verzekeraar is het goed om te checken wanneer je verzekering op zijn vroegst kunt beëindigen. 

 5. Maak je aanvraag compleet Goed om te weten: zeg je oude AOV pas op als je nieuwe Insify AOV helemaal rond is en je er helemaal tevreden mee bent.

Vragen? Bel ons en we helpen jou met overstappen.

Bereken hoeveel jij kunt besparen

Meer dan 10.000 ondernemers vertrouwen al op Insify

"Vriendelijk en behulpzaam hebben ze ons met een waterschadeclaim vooruit geholpen!" - Pieter
Trustpilot: 5
"De verzekering professioneel en zeer snel kunnen afsluiten. Zonder rompslomp online met de juiste uitleg. Top" - Maarten
Trustpilot: 5
"Top. Snel, makkelijk en goed verzekerd." - Lars
Trustpilot: 5
"Duidelijke en uitgebreide informatie op de website. Informatie waar ik zeker wat aan had. Snelle afwikkeling en goede opvolging." - Emile
Trustpilot: 5
"Ik ga binnenkort starten als ZZP’er en ben zeer goed begeleid in het proces. Samen met Bob en Carmen van Insify heb ik de juiste verzekeringen genomen en dit deden zij met alle geduld. Keep it up en bedankt!" - Robin
Trustpilot: 5

Vragen en antwoorden over je AOV

Een AOV aanvragen via Insify zonder advies, wat betekent dat?

Een AOV via Insify sluit je af zonder advies. Dit betekent dat je zelf moet bedenken wat je nodig hebt en je ook zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt tijdens de aanvraag.

Het voordeel van een aanvraag zonder advies is dat je niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van een adviseur en dat je geen advieskosten betaalt. Het nadeel is dat je zelf iets meer onderzoek moet doen.

Als je hierover vragen hebt, kun je ons bellen. Als je advies wilt, raden we je aan advies in te winnen bij een adviseur.

Kan ik als freelancer of zzp'er met twee beroepen een AOV afsluiten?

Ja, ook als je een tweede beroep hebt kun je als zzp’er of freelancer een AOV bij Insify afsluiten. Je hoeft niet op te geven hoe je je tijd verdeelt over beide beroepen. Zorg er wel voor dat je bij het afsluiten van de verzekering ieder beroep opgeeft dat je regelmatig of structureel uitoefent.

Betaal ik echt geen opstart- of advieskosten bij Insify?

Dat klopt. Insify rekent - anders dan veel andere verzekeraars - géén eenmalige afsluit- of opstartkosten. Je betaalt ook géén advieskosten omdat we geen advies geven. Je kunt natuurlijk wel onze hulp inschakelen als je vragen hebt.

Is een AOV verplicht?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig. Anders dan werknemers - die altijd verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid - ben je als zzp’er, freelancer en ondernemer niet automatisch verzekerd bij arbeidsongeschiktheid. Om een veiligheidsnet te regelen, kun je zelf een AOV afsluiten.

Kan ik de AOV tijdelijk stopzetten als dat nodig is?

Ja, dat kan op ieder moment, zodra je AOV drie jaar loopt. Bij Insify kun je kiezen voor een pauze van maximaal een jaar. Je kunt bijvoorbeeld een pauze nemen als je tijdelijk stopt met je onderneming omdat je een sabbatical neemt of omdat je tijdelijk in loondienst gaat.

Hoe kan ik op mijn AOV besparen?
Wat dekt een AOV niet?

Als je door een misdrijf of roekeloos gedrag arbeidsongeschikt raakt, dekt je verzekering dit niet. Dit zijn de oorzaken die bij alle verzekeraars en crowdsurances uitgesloten worden.

Bekijk onze polisvoorwaarden voor meer informatie over de dekking van onze AOV.

Ben ik verzekerd als ik corona krijg?

Wanneer jij door ziekte niet kunt werken, dan kun je een beroep doen op je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Let wel: de verzekering keert niet uit vanaf de eerste dag dat je ziek bent. De periode tot je uitkering start heet de wachttijd en deze wachttijd kies je zelf. Als je ziekte (onverhoopt) langer duurt dan je wachttijd, dan ontvang je een uitkering. Dit geldt dus ook in het geval van COVID.

Waarop is de prijs van €59 p/m gebaseerd?

De prijs in onze advertenties is gebaseerd op een 37-jarig persoon met een fysiek licht beroep die kiest voor een geïndexeerde uitkering van €1.000 p/m met 3 maanden wachttijd. De prijs is inclusief 20% eerstejaarskorting.

Sommige klanten betalen minder dan €59 en andere klanten betalen meer. Je eigen premie is afhankelijk van je eigen situatie en je wensen.

Factoren die een grote invloed hebben op de premie zijn onder andere je leeftijd, je beroep en het bedrag dat je verzekerd. Kies je bijvoorbeeld voor een hoger verzekerd bedrag dan zal je premie hoger zijn. Daar staat uiteraard wel tegenover dat je ook een hogere uitkering krijgt als je arbeidsongeschikt zou raken.

Wat bedoelen jullie met een stabiele premie?

Bij andere verzekeraars kan je premie elk jaar flink omhoog schieten naarmate je ouder wordt, wat best prijzig kan uitpakken. Maar bij Insify doen we dat anders: we beginnen met een fijne 20% korting op je AOV-premie in het eerste jaar, en daarna blijft je premie stabiel, zonder verrassingen als je ouder wordt.

Wil je toch meegaan met de inflatie? Dan kun je kiezen voor een kleine verhoging van 2% per jaar (indexatie). Zo blijft je verzekering in de pas lopen met eventuele stijgingen van je vaste lasten. Slim, toch?

Wil je meer weten? Check onze blog!