Hoe jij eenvoudig tijd kunt besparen (en dus geld)

IFY Blog EmployeeResponsibility

Met hulp van tech kun je op support, marketing, financiën, administratie en meetings eenvoudig tijd en dus geld besparen. 

Lou Benders 13-02-2023

Tijd besparen op marketing en support 

Of je nu je administratie doet of antwoordt op berichtjes via social media of vragen op de mail… Dit zijn allemaal processen die je gemakkelijk efficiënter kunt organiseren en automatiseren - waarschijnlijk zelfs met tools waar je al mee werkt. Bijvoorbeeld met Hubspot, Drip, Mailchimp, Intercom, Zendesk en andere management tools.

Artificial Intelligence (AI) kan je ook goed helpen om tijd te besparen. Zelfs bij het schrijven van blogs, social banners en code met hulp van ChatGPT en Schrijven.ai

Speciaal voor webshops

Heb jij een eigen webshop? Dan kun je met hulp van e-commerce platforms als Shopify, Bol.com en Amazon eenvoudig een bestaand klantenbestand aanboren zonder zelf te investeren in marketing. Hiermee behaal je meer winst door lagere overheadkosten. 

FR - RC Pro Graphiste

Tijd besparen op je financiën en administratie

Je kunt je financiën automatiseren en een deel van je boekhouding met hulp van neobank apps en handige boekhoudprogramma's. Als je jouw financiën gaat automatiseren, denk dan aan systemen voor directe stortingen en automatische factuurbetalingen. Zo voorkom je ook dat je te laat bent met je betalingen. Stel daarnaast een automatisch spaarplan in om geld weg te zetten voor toekomstige investeringen. 

Tijd besparen op meetings

Bespaar tot slot tijd op die eindeloze meetings. Dat doe je niet alleen door emails te sturen in plaats van meetings te houden. Ook als je in plaats van in de auto stapt een Zoom call opzet, heb je al snel een paar tientjes en een uurtje in de auto bespaard. 

Nog een toffe tool om asynchroon te werken is Loom. Hiermee kun je eenvoudig een korte videopresentatie maken, zodat je bijvoorbeeld om 7.00 's ochtends een demo kunt versturen die je klant bekijkt wanneer het hen uitkomt. 

Wil je meer weten over toffe tools om jou te helpen bij je bedrijfsvoering? Ontdek dan nu de 65 best geteste management tools van 2023

Zodra je weet hoeveel tijd je kunt besparen met hulp van tech en tools, kun je inschatten hoeveel geld je bespaart. Je weet nu ook ongeveer hoeveel meer tijd je overhoudt om werk te verrichten dat je in rekening kunt brengen.

Download ook onze gratis whitepaper en ontdek hoe, waarom en wanneer je jouw tarieven kunt verhogen.

Klein klokje in hand vastgehouden

Tijd besparen op het afsluiten van je verzekeringen

Waar je nog meer tijd op kunt besparen, zijn afspraken met verzekeringsadviseurs, eindeloos heen en weer bellen en wachten op je verzekeringspolis. Bij Insify heb je al in 2 minuten je premies berekend. In diezelfde 2 minuten vraag je jouw bedrijfsaansprakelijkheids- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering aan en met een extra 10 minuten erbij heb je ook je AOV aangevraagd. De volgende dag ben je al verzekerd! Heb je vragen? Dan hoef je ook niet te wachten tot we eindelijk eens een keer opnemen. Je kunt ons gewoon een WhatsAppje sturen: 020 888 1089. Zo bespaar je ook tijd op een proces dat van oudsher helaas veel tijd kostte en in vergelijking bij andere verzekeraars dat nog steeds doet.

Meer lezen

Ontdek nu hoe jij je inkomen zou moeten berekenen Bereken eenvoudig je uurtarieven Verzamel positieve reviews en win hiermee meer klanten Vergelijk ook arbeidsongeschiktheidsverzekeringen En verhoog je tarieven om de gevolgen van inflatie tegen te gaan

Disclaimer

* We doen ons best om de informatie op onze website zorgvuldig samen te stellen. Het kan echter voorkomen dat informatie niet volledig is of dat er per ongeluk onjuistheden op de website staan. Daarnaast kan oudere informatie niet meer helemaal up-to-date zijn, dus let op de datum van publicatie. Bovenaan elke blog kun je de publicatiedatum vinden. 

De informatie op onze website betreft geen advies en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het gebruik van de informatie is voor eigen risico. We raden je aan om altijd goed zelf onderzoek te doen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar blog overzicht