• In 2 minuten geregeld
  • Dagelijks opzegbaar
  • 100% online

Ons verhaal - van idee tot impact.

Van consultants tot IT-professionals en van webshop-eigenaren tot fotografen... Steeds meer mensen in Europa kiezen ervoor om voor zichzelf te werken - als zzp'er, freelancer en ondernemer.

Zelfstandig zijn heeft vele voordelen: je hebt de vrijheid en flexibiliteit om te werken wanneer je wilt, hoe je wilt en met wie je wilt. Bovendien zie je jouw eigen bedrijf groeien, wat zowel professioneel als financieel belonend kan zijn.

FR - Rebranded - About Us - Team

En toen was er... Insify!

Maar laten we eerlijk zijn… er is altijd een "maar." Zelfstandig zijn brengt altijd onzekerheid en risico met zich mee. Daarom zijn de juiste verzekeringen essentieel om je goed te beschermen tegen deze gevaren. Zo kun jij blijven doen waar je goed in bent (ondernemen), wetende dat je altijd kunt rekenen op jouw verzekeraar.

Enter Insify! Een plek waar we precies dat doel nastreven: het aanbieden van verzekeringen die freelancers en ondernemers in staat stellen om lekker door te gaan met ondernemen. En dat allemaal tegen een scherpe en eerlijke prijs. Transparant, snel en flexibel, helemaal afgestemd op jouw unieke behoeften.

FR - Rebranded - About Us - Koen

Hoe het begon...

Op een mooie ochtend opende onze oprichter Koen de deur van zijn nieuwe kantoor en ontdekte dat er €10.000 aan gloednieuwe laptops waren gestolen. Gelukkig had hij altijd trouw zijn verzekeringspremies betaald, dus hij dacht dat hij gedekt zou zijn tegen financieel verlies... Maar niets bleek minder waar.

Na urenlang proberen om contact op te nemen met zijn verzekeraar kreeg hij eindelijk te horen: "We kunnen je niet helpen."

De reden? Zijn bedrijf was twee dagen eerder verhuisd en het adres was niet automatisch bijgewerkt. Een technische formaliteit die hem en zijn bedrijf duizenden euro's zou kosten. Koen verloor alle vertrouwen in de verzekeringsindustrie... Totdat hij besloot om het zelf te veranderen.

Kort daarna bracht Koen een team van experts uit de FinTech- en e-commerce wereld bij elkaar. Samen ontwikkelden ze een nieuwe aanpak om zelfstandigen te verzekeren: digitale verzekeringen die transparant, simpel en betrouwbaar zijn. Et voila.

IFY NL Confirmation Screen Purple

Insify vandaag

Fast-forward naar vandaag en Insify verzekert duizenden klanten in heel Europa. Het doel blijft hetzelfde: de verzekeringsindustrie ontwrichten. We willen het vertrouwen van ondernemers herstellen door hen betrouwbare verzekeringen te bieden. Geen gedoe met papierwerk en lange contracten. Een verzekering die je 100% digitaal en snel kunt afsluiten, wanneer en waar dan ook.

Persoonlijk

Stel zelf je verzekering samen & kies alleen wat jij nodig hebt.

Snel

100% online. Direct geregeld = morgen verzekerd.

Betaalbaar

Verzekeringen tegen de scherpste premies.

Illustration USP Flexible

Dagelijks opzegbaar

Per maand betalen. Iedere dag aanpassen.