• checkmarkIn 2 minuten geregeld
  • checkmarkDagelijks opzegbaar
  • checkmark100% online

Onze missie is om freelancers en ondernemers beter te verzekeren

Meer mensen dan ooit starten als zzp'er, freelancer of ondernemer. Van consultant, IT'er, zzp'er in de bouw of in de zorg tot webshop topper of fotograaf, het aantal zelfstandigen in Nederland groeit gestaag.

Werk jij voor jezelf? Dan weet je hoeveel vrijheid en geluk dat brengt. Maar ook onzekerheid. Daarom heb je verzekeringen nodig die jou precies zo verzekeren als jij dat wilt. Gewoon online zelf te regelen.

Dat is onze missie. Jou zo goed mogelijk verzekeren tegen écht scherpe en eerlijke premies. Flexibel, persoonlijk en super snel. Zo kun jij ervan uitgaan dat je je zaken goed geregeld hebt!

DE Koen

Het begon zo

Tot die ene morgen vroeg had Koen altijd braaf zijn verzekeraar betaald. Hij opende de deur naar zijn kantoor... en ontdekte dat €10.000 aan splinternieuwe laptops verdwenen waren. Om 10 uur 's ochtends kreeg hij eindelijk zijn verzekeraar aan de lijn. Het antwoord: Ze konden hem niet helpen. Zijn bedrijf was twee dagen geleden verhuisd en het adres was niet automatisch gewijzigd. Deze stomme formaliteit kostte zijn bedrijf klauwen met geld.

Koen verloor zijn vertrouwen in de verzekeringswereld en besloot dat daar iets aan moest veranderen.

DE Insify team

Daarop ontstond Insify

Kort daarop verzamelde hij een team van experts. Samen baanden zij de weg voor eerlijkere, simpelere en simpelweg betere verzekeringen voor zelfstandigen zoals Koen.

Van verzekeringsexperts tot IT'ers en UX'ers - iedereen bij Insify zet zich in voor hetzelfde doel. Om echte risico's te dekken en het vertrouwen in verzekeringen weer te herstellen. Zo beschermen wij jou precies zoals je wilt. Voor jezelf, je onderneming, je werknemers én je spullen.

NL How to apply AOV

Hoe wij werken

Bij Insify kun jij je 100% online super snel verzekeren. Zonder papierwerk. Zonder lange contracten. Met de persoonlijke touch waar jij naar op zoek bent.

Al onze verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar, voordelig en bieden jou een ongekend goede dekking met hulp van top herverzekeraars Munich Re en IptiQ. Zo beschermen wij je bij arbeidsongeschiktheid, aansprakelijkheid en meer.

Iedere dag werkt het Insify-team aan de revolutie die Koen in 2020 gestart is, om jou op een betere manier te helpen wanneer er iets misgaat.