De blog die jou op weg helpt

Over ondernemen, freelancen, het leven en uiteraard verzekeringen. Ontdek nu vergelijkingen, tips en strategieën die je niet mag missen.

car
DSCF6637-Enhanced-NR

Inspiratie

Ontdek het unieke verhaal van Megan Burmeister bij Motel Bodega

Megan Burmeister's artistieke visie transformeert Motel Bodega in meer dan een winkel. Ontdek haar reis, uitdagingen, en toekomstdromen in deze exclusieve blik achter de schermen.


IFY Verticles-Ecommerce HeaderInspiratie

Van slaapkamerconcept tot bloeiende onderneming: Dit is het verhaal van Full Circle

Van idee tot innovatie: ontdek de reis van Full Circle naar duurzame mode en hoe, samen met Insify, zij grenzen verleggen voor een circulaire en risicobewuste toekomst!

Cristiana CicutoInspiratie

Dit denkt expat Cristiana over freelancen in Nederland

De Italiaanse Cristiana Cicuto leeft al 13 jaar in Nederland. Dit zijn haar ervaringen en tips als (startende) freelance expat in ons kikkerlandje.

Monique Wolst - zzp'er en ondernemerInspiratie

Waarom zzp'er Monique Wolst altijd werk heeft - Tegelwijsheden en tips

Monique startte in 2021 op 51-jarige leeftijd ME Support voor office support & coaching. Sindsdien zit ze geen dag zonder werk. Dit zijn haar 7 redenen voor succes.

IT consultant Martijn van de WeijenbergInspiratie

Zo zet je klanten centraal volgens IT consultant Martijn van de Weijenberg

Martijn van de Weijenberg van Provisioned gaat in op de kenmerken van een goede IT consultant, bespreekt hoe hij zijn onderneming runt en de uitdagingen van het ondernemerschap.

Jorian Hoos, oprichter van Zuiver ZorgbemiddelingInspiratie

Echt ondernemerschap volgens Jorian Hoos van Zuiver Zorgbemiddeling

Jorian Hoos, mede-oprichter van Zuiver Zorgbemiddeling, gaat in op de meest belangrijke onderwerpen voor zzp'ers in de zorg: schijnzelfstandigheid, de kwaliteit en de toekomst van de zorg.

Foto van Martijn RuttenInspiratie

Insurtech: Hoe het werkt en waarom het verzekeringen beter maakt

We gaan in gesprek met Martijn Rutten, CTO van Insify, en ontdekken waarom insurtech in een uniek stadium is, hoe het werkt en hoe het verzekeringen beter maakt.

Prints van Astri VerdiInspiratie

Kwaliteit voor kwantiteit- de visie van Astri Verdi, kunstenares en webshop owner

Astrids webshop is sinds maart 2022 live. Ze verkoopt met veel verve haar eigen prints en heeft unieke ideeën over kwaliteit, marketing en service. Lees nu haar verhaal en tips.

René aan het schilderenInspiratie

Ervaringen van specialisten in de bouw: hun passie, tips én zorgen

Nederland telt in 2022 circa 103.000 zzp'ers in de bouw. Uitvoerder Lucas en schilder René hebben nu in tegenstelling tot tijdens de crisis van 2008 altijd voldoende werk, te veel bijna.