Insify update juni 2023 - De vernieuwde AOV: meer bescherming en financiële ondersteuning

IFY Blog Bag

Bijzonder Insify-nieuws: Want slechts 6 maanden na de lancering van onze arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben we onze vernieuwde AOV gelanceerd.

Steffan Outhuijse 20-06-2023

Een aanzienlijke update met noemenswaardige verbeteringen. We lopen je d’r graag even doorheen.

Meer financiële ondersteuning met een hogere AOV-uitkering

In onze oorspronkelijke AOV had je de optie om je vaste lasten te verzekeren, met als extra nog eens €1.000 om bijkomende uitgaven te bekostigen. Met onze vernieuwde AOV is dat bedrag aanzienlijk verhoogd - afhankelijk van je inkomen kun je nu tot €2.500 bovenop je vaste lasten verzekeren. Deze verhoging biedt dus nog meer financiële ondersteuning.

Leuk om te vermelden: In november zullen we met onze volgende AOV-update op de markt komen. Zo kunnen we je vanaf dan de keuze bieden of jij je vaste lasten wilt dekken, of een groot deel (tot wel 85%) van je inkomen wilt beschermen.

Voor de veelzijdige ondernemer met twee beroepen

We zijn ook zeer blij om te melden dat we nu ondernemers met twee beroepen kunnen verzekeren. Onze oplossing hiervoor is voor zover wij weten uniek in de verzekeringswereld en stelt ondernemers in staat hun vrijheid te behouden. Ondernemers met twee beroepen worden niet langer gedwongen hun tijdsverdeling op te geven.

Waar traditionele verzekeraars je vaak in een 'hokje' proberen te stoppen, erkennen we bij Insify dat het ondernemerschap vele gezichten kan hebben. Zo kun je met een gerust hart jezelf verzekeren bij Insify.

Ook een AOV voor ondernemers die deels in loondienst zijn

Ben je als ondernemer ook werkzaam in loondienst? Dat zien we heel vaak. Logisch dat je op die manier het risico van het ondernemerschap probeert in te perken. Hierdoor kan je echter wel in de knel komen bij het vinden van een geschikte AOV.  

Dat is met de vernieuwde AOV van Insify verleden tijd. Zo ben je als ondernemer - die daarnaast in loondienst werkt - bij Insify ook van harte welkom. Ga je (weer) volledig in loondienst werken? Dan zit je bij Insify niet vast aan een lange contract, want onze AOV kan je AOV dagelijks opzeggen.

We laten de traditionele ‘je-bent-ondernemer-of-niet’ denkwijze achter ons en zoeken naar een flexibele oplossing die aansluit op jouw unieke behoeften. Met deze update voldoet onze nieuwe AOV in ieder geval aan die eisen. 

Wij zijn trots op onze AOV verbeteringen

De verbeterde arbeidsongeschiktheidsverzekering van Insify zorgt voor een frisse wind in de sector. We zorgen voor meer flexibiliteit, financiële ondersteuning en veiligheid voor ondernemers. We zijn trots op deze innovatie en kijken ernaar uit om ons te blijven ontwikkelen om aan de behoeften van alle ondernemers te voldoen.

Benieuwd wat jouw premie is? Bereken ‘m nu in 2 minuten en verzeker jezelf vandaag nog.

Disclaimer

We doen ons best om de informatie op onze website zorgvuldig samen te stellen. Het kan echter voorkomen dat informatie niet volledig is of dat er per ongeluk onjuistheden op de website staan. Daarnaast kan oudere informatie niet meer helemaal up-to-date zijn, dus let op de datum van publicatie. Bovenaan elke blog kun je de publicatiedatum vinden. 

De informatie op onze website betreft geen advies en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het gebruik van de informatie is voor eigen risico. We raden je aan om altijd goed zelf onderzoek te doen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Bereken je premieTerug naar blog overzicht