Verdien door te delen: Alles wat je moet weten over ons Vertel-je-Netwerk-programma

IFY Blog Team-Tim

Bij Insify staat tevredenheid van onze klanten voorop; ons Vertel-je-Netwerk-programma is een perfect voorbeeld van deze toewijding. Dit initiatief weerspiegelt niet alleen onze visie op verzekeringen, maar laat ook zien hoeveel we onze klanten waarderen.

Steffan Outhuijse 27-02-2024

Jouw aanbeveling van onze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV’s) aan jouw vrienden, kennissen en collega zzp’ers willen we graag belonen. Benieuwd naar het idee achter dit programma? Lees dan snel verder!

Wat is het Vertel-je-Netwerk-programma?

Voordat we de diepte ingaan, laten we eerst even kijken naar wat het Vertel-je-Netwerk-programma precies is. Ook wel bekend als referral-, introductie- of verwijzingsprogramma, is het simpelweg een groeistrategie die we gebruiken om bestaande gebruikers aan te moedigen ons product voor te stellen aan nieuwe potentiële gebruikers, bij voorkeur uit dezelfde doelgroep. 

Je kunt het zien als een vorm van mond-tot-mondreclame waar (vaak) een beloning aan gekoppeld is - denk aan geld, kortingen, credits, punten of andere speciale aanbiedingen. In ons geval  kun je als bestaande zzp’er 100 euro cashback ontvangen per succesvolle aanbeveling.

Dit gebeurt via een unieke referral code die je als bestaande AOV-klant onbeperkt kunt delen met je netwerk. Sluit iemand succesvol een AOV af bij Insify, dan ontvangen ook zij 100 euro cashback. 

Waarom vinden we dit initiatief zo belangrijk? 

Bij Insify geloven we sterk in de kracht van educatie voor zelfstandigen en het bouwen van langdurige relaties met onze klanten. Vergeleken met mensen die in loondienst werken zijn ondernemers veel meer zelf verantwoordelijk voor het regelen van hun financiële zaken. Zij hebben soms dus het gevoel er alleen voor te staan; op gebieden waar ze niet per se in thuis zijn. 

Met ons Vertel-je-Netwerk-programma proberen we gesprekken over AOV’s tussen ondernemers meer op gang te brengen door het onderwerp toegankelijker te maken. 

Onze visie is tweeledig. Enerzijds willen we onze waardering uitspreken naar onze trouwe klanten die een cruciale rol spelen in onze groei door nieuwe klanten aan te brengen. Anderzijds streven we ernaar om ondernemers te empoweren en een omgeving te creëren waarin ondernemers elkaar ondersteunen, door middel van transparantie en directe beloningen. 

Dit initiatief is niet alleen gericht op het tonen van dankbaarheid, maar ook op het versterken van de onderlinge banden binnen de ondernemersgemeenschap, waardoor we samen sterker staan.

Waarom jouw ervaring zo belangrijk is  In een sector die vaak wordt gezien als complex en onpersoonlijk, willen wij het verschil maken. Ons Vertel-je-Netwerk-programma is ontworpen om een cultuur van wederzijds vertrouwen op te bouwen. 

Wanneer een klant besluit om onze AOV aan te bevelen, is dat het ultieme bewijs dat jij in ons product gelooft. Dit vertrouwen willen we niet alleen erkennen, maar ook belonen. Hoewel financiële incentives een belangrijk onderdeel zijn van ons programma, gaat het ons om meer dan dat. 

We willen een ervaring creëren waarbij elke verwijzing voelt als een bijdrage aan een groter doel: het eenvoudiger en toegankelijker maken van verzekeringen. Elke succesvolle verwijzing helpt ons om een stap dichterbij dit doel te komen.

Heb je nog geen arbeidsongeschiktheidsverzekering maar ben je wel benieuwd hoeveel je zou betalen bij Insify? Bereken je premie dan hier!

Wat maakt Insify’s Vertel-je-Netwerk-programma zo uniek?

Ons programma is niet alleen een manier om onze waardering te tonen; het speelt ook een belangrijke rol in het dichten van het gat in het vangnet voor Nederlandse zzp’ers en ondernemers. Door het delen van jouw persoonlijke referral code, draag je bij aan een sterker en veiliger ondernemersklimaat. 

Bovendien staan de gesprekken die ondernemers met elkaar voeren centraal in dit programma, waardoor het niet alleen gaat om het delen van een code, maar ook om het delen van kennis, ervaringen en ondersteuning onder zelfstandigen.

Hieronder een aantal unieke kenmerken die het aantrekkelijk maken om als zzp’er je persoonlijke referral code te delen met jouw netwerk.

Onbeperkte beloningen Yes, hier zit dus geen limiet aan. Hoe meer jouw referral code wordt gebruikt bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering, hoe meer je verdient. Per succesvolle verwijzing ontvang je als bestaande klant 100 euro cashback. Draag jij bijvoorbeeld 17 zzp’ers succesvol aan? dan verdien je 1700 euro!

Directe voordelen In tegenstelling tot veel andere programma’s, profiteren bij Insify zowel de verwijzer als de verwezen (nieuwe) klant vrijwel direct van de verwijzing. De voorwaarde is dat beide AOV’s na 14 dagen nog actief zijn (wettelijke bedenktijd). Zo creëren we een win-win situatie waarbij beide partijen worden beloond.

Toch begrijpen we dat er vragen of problemen kunnen ontstaan. Daarom bieden we speciale  ondersteuning specifiek voor ons Vertel-je-Netwerk-programma. Of je nu hulp nodig hebt bij het navigeren door het programma of vragen hebt over je beloningen, onze experts staan klaar om je te helpen. 

Hoe werkt het programma?

Lees hier stap-voor-stap hoe het werkt:

Stap 1: Je unieke referral code Als je een bestaande AOV-klant bent bij Insify dan heb je recht op een persoonlijke  referral code. Kan je deze zelf niet (terug)vinden? Neem dan contact op met onze experts - zij delen  je code nogmaals, zodat jij kunt beginnen met het uitnodigen van je netwerk.

Stap 2: Onbeperkt delen van je code  Je kunt je referral code onbeperkt delen met je netwerk. Ook blijft je code ‘gewoon’ geldig en zit er géén einddatum aan vast. Wel zo eerlijk.

Stap 3: Afsluiten van een AOV De persoon die een AOV af wil sluiten bij Insify gebruikt jouw code bij de aanvraag. Na goedkeuring van deze aanvraag maken jullie allebei aanspraak op 100 euro cashback. 

Stap 4: Ontvang 100 euro cashback Is zowel jouw AOV als die van de verwezen persoon uit je netwerk nog actief na 14 dagen (wettelijke bedenktijd)? Dan krijgen jullie allebei 100 euro.. We doen deze uitbetalingen één keer per maand. 

3 tips voor effectief gebruik van het programma

Om het meeste uit het programma te halen, is het een goed idee om strategisch en doordacht te werk te gaan bij het delen van je referral code. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen om je verwijzingen te maximaliseren en de voordelen voor zowel jou als je netwerk te vergroten.

  1. Deel je persoonlijke ervaring Mensen zijn eerder geneigd om je aanbeveling te volgen als ze horen over jouw persoonlijke ervaringen en tevredenheid met Insify. Deel specifieke voorbeelden van hoe Insify je heeft geholpen of wat je het meest waardeert aan onze diensten.

  2. Gebruik de kracht van social media  Tevreden over onze AOV? Deel het op social media. Plaats je unieke code op je profielen, maar zorg ervoor dat je berichten een toegevoegde waarde hebben en niet als spam worden ervaren. Een persoonlijk verhaal of een korte uitleg waarom je Insify aanbeveelt, kan de effectiviteit van je bericht vergroten.

  3. Richt je op de juiste doelgroep Denk na over wie in je netwerk het meest zou kunnen profiteren van de diensten van Insify. Door je inspanningen te richten op mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar verzekeringsoplossingen, verhoog je de kans op succesvolle verwijzingen.

Na het verkennen van de vele voordelen en unieke kenmerken van het Vertel-je-Netwerk-programma van Insify, is het duidelijk dat dit meer is dan zomaar een verwijzingsinitiatief. Het is een kans om deel uit te maken van een beweging die streeft naar eerlijkheid, eenvoud, en wederzijds vertrouwen in de verzekeringswereld.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans en begin met delen. Wie in jouw netwerk zou volgens jou het meest profiteren van Insify's arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Disclaimer Om in aanmerking te komen voor de €100 cashback, moet de AOV-aanvraag van je kennis, vriend(in) of familielid definitief geaccepteerd worden en minstens 14 dagen actief blijven (de wettelijke bedenktijd). Jouw AOV moet op dat moment ook nog actief zijn. Wij streven ernaar om je beloning(en) zo snel mogelijk te verwerken, en betalen deze één keer per maand uit.

We doen ons best om de informatie op onze website zorgvuldig samen te stellen. Het kan echter voorkomen dat informatie niet volledig is of dat er per ongeluk onjuistheden op de website staan. Daarnaast kan oudere informatie niet meer helemaal up-to-date zijn, dus let op de datum van publicatie. Bovenaan elke blog kun je de publicatiedatum vinden. De informatie op onze website betreft geen advies en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het gebruik van de informatie is voor eigen risico. We raden je aan om altijd goed zelf onderzoek te doen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar blog overzicht