AOV van Insify is in vergelijkingen duidelijk het voordeligst

AOV of broodfonds cover

De AOV van Insify komt duidelijk als voordeligst uit de test. Zoek je een goedkope AOV? Lees nu meer.

Ernst Moorman 08-06-2022

Met onze AOV kan jij je focussen op het opbouwen van jouw succesvolle onderneming zonder je zorgen te maken over torenhoge kosten.

Bespaar met Insify's AOV tot 50% op je premie

Bij Insify vinden we dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar moet zijn, met dezelfde goede service en dekking. Dit betekent dat je super voordelig uit bent als je een AOV bij ons afsluit - over de gehele looptijd van jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Vergelijking tussen de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Insify en andere verzekeraars

AOV vergelijking

In de volgende AOV-vergelijking zie je dat de premie van de AOV via Insify aanzienlijk goedkoper is dan die van andere aanbieders.

Met een AOV bij Insify geniet je van een premie voordeel van 17 tot 50% over de gehele looptijd van de AOV ten opzichte van andere verzekeraars.

Insify is eerlijk en transparant vanaf dag één

Regelmatig wordt de vraag gesteld waarom de startpremie van de AOV bij sommige andere aanbieders soms lager is dan bij Insify. Het antwoord daarop is simpel. Zij geven het eerste jaar hoge kortingen. Hierdoor lijkt hun aanbod goedkoop. Maar na dat eerste jaar worden de premies significant hoger! Ook vragen deze verzekeraars vaak hoge advies- en opstartkosten.

Bij Insify ben je, na de 20% korting voor het eerste jaar, elk jaar voor hetzelfde voordelige bedrag verzekerd (tenzij je voor onze 2% indexering kiest, oftewel een jaarlijkse verhoging van je uitkering bij arbeidsongeschiktheid als inflatiecorrectie). Over de algehele looptijd van jouw AOV ben je dus via Insify vaak goedkoper uit. En je betaalt bij ons géén advies-, service- of opstartkosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, vanaf dag 1. En de verzekering is ook dagelijks opzegbaar!

Wat is gedekt met de voordelige AOV van Insify?

Net als iedere andere arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt de AOV van Insify: 

  • Arbeidsongeschiktheid door ziekte, orgaandonatie en ongeval

  • Uitkering bij zwangerschapsverlof

  • Vergoeding voor kosten om jou weer aan het werk te krijgen, bijvoorbeeld kosten om te kijken hoe je je werkplek anders kunt inrichten, voor een taakaanpassing en coaching, training en bedrijfskundige hulp

Bij sommige verzekeraars houdt het hierbij op. Dan ben je bijvoorbeeld niet gedekt voor mentale klachten. Bij Insify kun je zelf kiezen of je ook dekking wilt voor mentale klachten, bijvoorbeeld als je een beroep uitoefent met een hoge kans op een burnout.

Wat is er bijzonder aan de AOV bij Insify?

Met de goedkope AOV bij Insify dek je je vaste lasten in plaats van je inkomen als je door een ongeval of ziekte (tijdelijk) niet meer kunt werken. Zo voorkom je dat je financieel in de problemen komt.

Bij de meeste verzekeraars kun je alleen je inkomen dekken. Hierbij zijn niet je zakelijke vaste lasten inbegrepen. Als je dus met je inkomen niet die lasten kunt dekken, kan het zijn dat als je arbeidsongeschikt wordt, je jouw onderneming moet stopzetten.  

Doordat je bij Insify standaard je vaste lasten dekt, zowel privé als zakelijk, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Plus... de AOV van Insify is dagelijks opzegbaar!

Ook betaal je als je bij Insify een AOV-uitkering krijgt géén premie.

Meer lezen

Het antwoord op de meest gestelde vraag: "Zijn jullie AOV-prijzen echt zo laag?" AOV vs. Broodfonds: de verschillen, voordelen en nadelen 7 manieren om als zzp'er niet te veel te betalen voor je AOV Hoe jij je tarieven kunt verhogen om inflatie de baas te zijn

Ook benieuwd naar jouw AOV premie via Insify?

Bereken je premie