08-06-2022 door Ernst Moorman

AOV met 5 sterren op prijs beoordeeld door onafhankelijke vergelijker MoneyView

De GoedGezekerd AOV van TAF die wij bij Insify aanbieden, heeft de hoogste score ontvangen van onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView in de categorie prijs!

Met onze AOV kan jij je focussen op het opbouwen van jouw succesvolle onderneming zonder je zorgen te maken over torenhoge kosten.

Insify AOV Beste Score Op Prijs 5 Sterren

Laatste update: 20-09-2022

Insify's AOV is met 5 sterren op prijs beoordeeld door Moneyview

Bij Insify vinden we dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar moet zijn, met dezelfde goede service en dekking. Na een uitgebreide prijsvergelijking onder verschillende aanbieders, zoals Reaal, Allianz, Unive, Avero Achmea, de Amersfoortse en andere verzekeraars, hebben we bij Insify gekozen om de meest voordelige verzekering via onze betrouwbare partner TAF aan te bieden. Deze verzekering, de TAF GoedGezekerd AOV via Insify, is door onafhankelijk onderzoeksbureau MoneyView ook in 2022 met 5 sterren op prijs beoordeeld. Dit betekent dat je super voordelig uit bent als je een AOV bij ons afsluit - over de gehele looptijd van jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

AOV vergelijking door MoneyView

In de volgende vergelijking zie je dat de premie van de AOV via Insify aanzienlijk goedkoper is dan die van andere aanbieders. Over de gehele looptijd van je AOV kan het verschil oplopen tot meer dan €22,000 in het geval van een Dakdekker en zelfs €37.000 in het geval van een Financieel Adviseur/Planner*.

AOV Premie vergelijk Insify

Met een AOV bij Insify geniet je van een premie voordeel van 17-25% over de gehele looptijd van de AOV ten opzichte van andere verzekeraars.

Bron: MoneyView, Februari 2020. Zie de uitgebreide analyse en uitgangspunten van de berekeningen.

Insify is eerlijk en transparant vanaf dag één

Regelmatig wordt de vraag gesteld waarom de startpremie van de AOV bij sommige andere aanbieders soms lager is dan bij Insify. Het antwoord daarop is simpel. Zij geven het eerste jaar hoge kortingen. Hierdoor lijkt hun aanbod goedkoop. Maar na dat eerste jaar worden de premies significant hoger! Ook vragen deze verzekeraars vaak hoge advies- en opstartkosten.

Bij Insify ben je, na de 20% korting voor het eerste jaar, elk jaar voor hetzelfde voordelige bedrag verzekerd (tenzij je voor onze 2% indexering kiest, oftewel een jaarlijkse verhoging van je uitkering bij arbeidsongeschiktheid als inflatiecorrectie). Over de algehele looptijd van jouw AOV ben je dus via Insify vaak goedkoper uit. En je betaalt bij ons géén advies-, service- of hoge opstartkosten. Alleen eenmalig €30,- administratiekosten betalen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, vanaf dag 1.

Wat is gedekt met de voordelige AOV van Insify?

Net als iedere andere arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt de AOV van Insify: 

  • Arbeidsongeschiktheid door ziekte, orgaandonatie en ongeval

  • Uitkering bij zwangerschapsverlof

  • Vergoeding voor kosten om jou weer aan het werk te krijgen, bijvoorbeeld kosten om te kijken hoe je je werkplek anders kunt inrichten, voor een taakaanpassing en coaching, training en bedrijfskundige hulp

Bij sommige verzekeraars houdt het hierbij op. Dan ben je bijvoorbeeld niet gedekt voor mentale klachten. Bij Insify kun je zelf kiezen of je ook dekking wilt voor mentale klachten, bijvoorbeeld als je een beroep uitoefent met een hoge kans op een burnout.

Wat is er bijzonder aan de AOV bij Insify?

Met de goedkope AOV bij Insify dek je je vaste lasten in plaats van je inkomen als je door een ongeval of ziekte (tijdelijk) niet meer kunt werken. Zo voorkom je dat je financieel in de problemen komt.

Bij de meeste verzekeraars kun je alleen je inkomen dekken. Hierbij zijn niet je zakelijke vaste lasten inbegrepen. Als je dus met je inkomen niet die lasten kunt dekken, kan het zijn dat als je arbeidsongeschikt wordt, je jouw onderneming moet stopzetten.  

Doordat je bij Insify standaard je vaste lasten dekt, zowel privé als zakelijk, hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Meer lezen

Het antwoord op de meest gestelde vraag: "Zijn jullie AOV-prijzen echt zo laag?" AOV vs. Broodfonds: de verschillen, voordelen en nadelen 3 manieren om als zzp'er niet te veel te betalen voor je AOV Hoe jij je tarieven kunt verhogen om inflatie de baas te zijn

Ook benieuwd naar jouw AOV premie via Insify?

Bereken je premie