Ontdek het unieke verhaal van Megan Burmeister bij Motel Bodega

DSCF6637-Enhanced-NR

Motel Bodega onderscheidt zich als een unieke bestemming, ver verwijderd van een alledaagse buurtwinkel. Het is een cirkelvormig toevluchtsoord, waar elk kunstwerk en object de belofte draagt om van je huis een ultieme staycation-oase te maken.

Steffan Outhuijse 22-11-2023

Onlangs hadden we het genoegen om met Megan Burmeister, de creatieve geest achter Motel Bodega, te praten. Ze deelde haar inspirerende reis met ons, sprak over de uitdagingen die ze tegenkwam en onthulde haar dromen voor de toekomst.

Megan's creatieve reis

Megan's reis in de creatieve wereld begon met een simpele vonk. Na jaren in de mode-industrie verzamelde ze een schat aan prachtige reststoffen, te waardevol om te negeren. Deze restjes werden de basis van haar kunst: quilten

Wat begon als een hobby, evolueerde al snel toen Megan terugkeerde naar de universiteit om interieurontwerp te studeren. Deze nieuwe vaardigheden fuseerden met haar passie voor textiel, wat leidde tot de oprichting van Motel Bodega. 

DSCF6615

Nu creëert Megan niet alleen ruimtes, maar vult ze ook met betekenisvolle, verhalende stukken uit haar eigen collectie. Elk item is een samensmelting van haar artistieke visie en ontwerptalent.

Uitdagingen en beloningen

Elke creatieve onderneming kent zijn uitdagingen, en die van Megan is niet anders. Ze deelt eerlijk over de onzekerheden in haar vakgebied: "Alleen werken en niet weten of mijn kunst aanslaat, kan soms intimiderend zijn." Maar de grootste voldoening komt voor haar uit de tevreden reacties van klanten die verliefd worden op haar werk en uitkijken naar haar nieuwe creaties.

Deze ervaringen hebben Megan waardevolle inzichten gebracht. Ze heeft geleerd hoe belangrijk het is om een balans tussen werk en privé te bewaren en ziet sociale media meer als zakelijke tools dan als maatstaven voor succes.

DSCF6478-Enhanced-NR

Omgaan met risico's

Megan is zich bewust van de risico's die komen kijken bij het uitbreiden van haar bedrijf, vooral bij de overstap van haar thuisstudio naar een commerciële ruimte. Ze begrijpt dat hoge huren en economische onzekerheid uitdagingen zijn, vooral in een tijd waarin consumenten voorzichtig zijn met hun uitgaven.

Een inventarisverzekering kan een redder in nood zijn voor haar unieke en kostbare creaties, terwijl een arbeidsongeschiktheidsverzekering financiële zekerheid biedt in geval van gezondheidsproblemen die haar werk kunnen beïnvloeden.

DSCF6467-Enhanced-NR

Toekomstplannen van Motel Bodega

Megan's droom voor Motel Bodega is ambitieus en spannend. Ze ziet een toekomst waarin Motel Bodega evolueert tot een fysieke ervaring, waar bezoekers zich volledig kunnen onderdompelen in haar creatieve wereld. Ze droomt van een eigen motel en bodega, een plek waar unieke souvenirs een herinnering vormen aan een onvergetelijke ervaring.

Megan's verhaal is een ode aan creativiteit en vastberadenheid. Haar ervaringen inspireren en herinneren ons eraan dat hoewel de risico's voor creatieve ondernemers aanzienlijk kunnen zijn, de potentiële beloningen nog groter zijn.

Terug naar blog overzicht