De blog die jou op weg helpt

Over ondernemen, freelancen, het leven en uiteraard verzekeringen. Ontdek nu vergelijkingen, tips en strategieën die je niet mag missen.

car
IFY Blog LiabilityClaim

Beter ondernemen

Cruciale wetswijzigingen voor elke zzp’er in 2024: ben jij al op hoogte?

2024 brengt grote veranderingen voor zzp'ers en ondernemers met zich mee: van fiscale wijzigingen tot nieuwe regelgeving. Ontdek wat dit betekent voor jou en je bedrijf.


IFY Blog 6StepsFreelancerBeter ondernemen

Jouw klantenbestand verdubbelen? Binnen no time lukt het jou!

Je hebt een top dienst of product, je prijzen kloppen en je bent mega gemotiveerd om te werken. Ontdek nu hoe je meer klanten kunt krijgen om je onderneming een succes te maken.

IFY Blog ConstructionBeter ondernemen

Als zzp’er jouw droomhuis kopen? Dit is hoe je het doet!

Wil jij als freelancer of ondernemer een huis kopen? Dit zijn de voorwaarden en documenten die je nodig hebt om een hypotheek te krijgen. Inclusief handige checklists.

IFY Blog EarplugsBeter ondernemen

Verkiezingen 2023: politieke partijen over verplichte AOV

Twijfel je nog wat je wilt gaan stemmen? Verken de standpunten van politieke partijen over ondernemerskwesties zoals de verplichte AOV en schijnzelfstandigheid voor de Tweede Kamerverkiezingen.

IFY NL Influencer 01.3Beter ondernemen

Zo blijf je financieel gelukkig! Tips van Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk, bekend als The Happy Financial, onthult hoe ze van accountant naar influencer evolueerde. Ontdek haar sleutels tot financieel geluk en tips voor ondernemers.

IFY Blog AllAboutRCProBeter ondernemen

11 essentiële SEO-tips die elke ondernemer wil toepassen

Hoe kun je in 2023 het hoogst ranken op jouw belangrijkste zoekwoorden als freelancer, ondernemer of zzp'er? We gaan in op de basisregels en tofste SEO-trends.

IFY Blog 5-Risks-FreelancerBeter ondernemen

Hoe kun je succesvol ondernemen met AI-tools als ChatGPT en Typetone?

Hoe kun jij AI inzetten voor jouw onderneming? Met AI tools zoals ChatGPT-4 kun je tijd besparen, betere resultaten boeken en meer geld verdienen! Hoe precies? Ontdek het direct.

IFY Blog QuestionRCProBeter ondernemen

Je aansprakelijkheidsverzekering aanhouden? Goed idee

Ontdek de cruciale voordelen van het behouden van je beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor risicobeheer en bedrijfsgroei.

IFY Blog Camera-PicturesBeter ondernemen

Kosten besparen als ondernemer: hoe doe je dat?

Ontdek 3 strategieën en 6 extra tips om kosten te besparen als ondernemer. Zo leer je slim geld besparen op o.a. financiële diensten, belasting en verzekeringen. Inclusief rekenvoorbeeld.

IFY Blog Hands-LaptopBeter ondernemen

Schijnzelfstandigheid: Wat is het en hoe kun je het voorkomen?

Gelukkig is het niet moeilijk om schijnzelfstandigheid te voorkomen. In deze blog leggen we uit wat schijnzelfstandigheid precies is en hoe je het nu én in de toekomst kunt voorkomen.

IFY Blog EmployeeResponsibilityBeter ondernemen

Hoe jij eenvoudig tijd kunt besparen (en dus geld)

Ieder moment dat je onnodig tijd kwijt bent aan marketing, support, admin en finance of meetings, verlies je uren die je wél in rekening kunt brengen. Leer nu hoe je eenvoudig tijd bespaart.

IFY Blog Hands-Laptop 02Beter ondernemen

Deze data mag je niet missen - van Belasting tot Beurs

Regel op tijd je belasting en verzekeringen met deze zzp-kalender 2023 voor ondernemers en freelancers. Ook vind je hier toffe events om inspiratie op te doen en te netwerken.

IFY Blog InventoryBeter ondernemen

Zzp opdrachten vind je op deze 40+ online platforms

Zoek jij zzp of freelance opdrachten? Op meer dan 40 websites kun jij terecht om nieuwe opdrachtgevers te vinden. Bekijk nu de lijst.

IFY Blog Inventory-CommerceBeter ondernemen

Wetten en plannen voor zzp'ers in 2023 - Houd hiermee rekening

Houd rekening met deze 17 wetswijzigingen als je ook in 2023 succesvol en zorgeloos wilt zzp'en. Ontdek nu wat er voor jou verandert.

IFY Blog BoxesBeter ondernemen

Run je een webshop? Get ready voor de feestdagen met deze checklist

Zo bereid jij je voor op de feestdagen. En Pasen? Dan doe je gewoon hetzelfde. Loop de checklist af en bereid je voor op een online stormloop.

IFY Blog Stuff-ArtisticBeter ondernemen

De beste management tools voor consultants en managers

Als consultant ben je een duizendpoot. Van adviseren tot projecten managen en marketing. Je staat er gelukkig niet alleen voor. Dit zijn de beste management tools om efficiënter en beter te werken.

IFY Blog QuestionRCProBeter ondernemen

Ontdek meer dan 110 bemiddelingsbureaus voor zzp'ers in de zorg

Op zoek naar meer of betere opdrachtgevers als zzp'er in de zorg? Leer nu waar je op moet letten en kies uit 110 bemiddelingsbureaus.

IFY Blog Why-Health SEBeter ondernemen

Ontdek deze 4 voorwaarden om je aansprakelijkheid te beperken

Loop jij het risico dat jouw opdrachtgever je aansprakelijk stelt voor financieel verlies door een (mogelijke) beroepsfout? Voeg deze 4 voorwaarden toe aan je contract om jouw risico te beperken.

IFY Blog ConstructionBeter ondernemen

In 4 stappen veilig werken in de bouw, incl. veiligheidschecklist

Ontdek nu hoe je in 4 stappen met goede instructies, in overeenstemming met de Arbowet en beschermingsmiddelen de grootste risico's kunt herkennen en voorkomen.

IFY Blog Camera-PicturesBeter ondernemen

Je balans tussen werk en privé - 13 tips voor zzp'ers

Met 13 tips speciaal voor zzp'ers lukt het jou beter te werken en te leven! Zodra jij relaxed bent, lever je beter werk en andersom. Ontdek nu hoe je in balans kunt blijven.

IFY Blog ChooseInsifyBeter ondernemen

Meer klanten binnenhalen met positieve klanten reviews

Wil je meer klanten? Zelfs de simpelste positieve review boost jouw klantenbestand en je succes als freelancer, zzp'er of ondernemer. Nieuwe klanten hebben zo meer vertrouwen in je diensten.

IFY Blog EarplugsBeter ondernemen

5 redenen om je zzp tarieven te verhogen

Wil je jouw zzp tarieven verhogen? Met de huidige inflatie is dat een goed idee! Zeker dit jaar zijn 5 redenen super relevant om je prijzen omhoog te schroeven.

IFY Blog Hands-Laptop 02Beter ondernemen

Vraag jij al het juiste uurtarief zzp?

Hoeveel je per uur kunt vragen ligt aan je vakgebied, ervaring en het type klanten waarvoor je werkt. Ontdek nu hoe je jouw uurtarief kunt berekenen en vergelijk jouw vraagprijs met andere zzp'ers.

IFY Blog 5-Risks-FreelancerBeter ondernemen

Alles wat jij moet weten over het CE-keurmerk

Wil je als e-commerce ondernemer onder andere producten verkopen uit landen buiten de EU? De spullen van AliExpress uit China? Houd altijd rekening met de geldende CE-markering richtlijnen.

IFY Blog ConstructionBeter ondernemen

Reviews verzamelen... Hoe doe je dat?

Verzamel reviews in 4 simpele stappen, gebruik de juiste hulpmiddelen en leer welke vragen je precies kunt stellen. Inclusief voorbeeldbrief: review uitnodiging.

IFY Blog DecisionsBeter ondernemen

Negatieve reviews: Hoe ga je ermee om?

Hoe goed je alles ook voorbereidt en hoe geweldig je service ook was, er zal altijd die ene persoon zijn die graag elk piepklein detail deelt dat niet zo goed ging... Ontdek hoe je hiermee omgaat.

IFY Blog BoxesBeter ondernemen

Hoe voorkom je een burn-out als zzp’er of freelancer?

Ondernemer of zzp'er zijn geeft vrijheid, maar is niet altijd even makkelijk. Een burn-out ligt altijd op de loer. Hoe voorkom je dit?

Blog: Interview met PR-expert Matias RodsevichBeter ondernemen

Kansen zien en grijpen: In gesprek met PR-expert Matias Rodsevich

Bij Insify geloven we dat ondernemers, zelfstandigen en freelancers van onschatbare waarde zijn voor onze economie en samenleving. Lees ons interview met Matias Rodsevich!