Zzp opdrachten vind je op deze 40+ online platforms

IFY Blog Inventory

Als zzp'er of freelancer ben je eens in de zoveel tijd op zoek naar nieuwe opdrachten. Maar waar vind je de volgende freelance opdracht die aansluit op jouw expertise? Op deze 40 sites vind jij zzp opdrachten om je freelance carrière een boost te geven.

Jort de Vries 30-12-2022

Zoek je opdrachten als zzp'er in de zorg? Bekijk dan onze lijst met meer dan 110 bemiddelingsbureaus in Nederland. Of ontdek hoe je meer klanten kunt werven door middel van 22 verschillende strategieën. 

Wanneer een site alleen op bepaalde zzp opdrachten focust, geven we dat erachter aan. Zin in nieuwe opdrachten? Hier kun je ze vinden!

Ontdek ook hoe je jouw tarieven in 2023 kunt verhogen.

Vind jouw freelance opdrachten via deze sites

Je volgende zzp opdracht gevonden? Regel nu je verzekering

Om als zzp'er aan de slag te kunnen voor grotere opdrachtgevers heb je sowieso een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering nodig. Maar ook als je opdrachtgever die niet van je eist, is het slim om je risico's te dekken met de juiste verzekeringen. 

Als freelancer is je nummer 1 verzekering om af te sluiten de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Hiermee dek je het risico dat je jouw vaste lasten niet meer kunt betalen doordat je arbeidsongeschikt raakt. Je kunt er bij Insify ook voor kiezen om je inkomen te verzekeren.

Een andere onmisbare verzekering - zeker als je veel met klanten in contact staat, producten verkoopt of met je handen werkt - is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (avb). Als je daarentegen met grote bedragen en documenten werkt, wil je juist een beroepsaansprakelijkheidsverzekering hebben. 

Alle verzekeringen bij Insify sluit je 100% online af in slechts enkele minuten. Je kunt ze volledig personaliseren, ze zijn zo betaalbaar mogelijk en dagelijks opzegbaar. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je altijd even contact met ons op nemen. 

Meer lezen

Hoe jij op 22 manieren meer klanten kunt werven Nieuwe wetten en plannen die jij als zzp'er in 2023 moet kennen Hoe jij jouw uurtarief kunt berekenen

Vergelijk arbeidsongeschiktheidsverzekeringen Vergelijk aansprakelijkheidsverzekeringen

Disclaimer

* We doen ons best om de informatie op onze website zorgvuldig samen te stellen. Het kan echter voorkomen dat informatie niet volledig is of dat er per ongeluk onjuistheden op de website staan. Daarnaast kan oudere informatie niet meer helemaal up-to-date zijn, dus let op de datum van publicatie. Bovenaan elke blog kun je de publicatiedatum vinden. De informatie op onze website betreft geen advies en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het gebruik van de informatie is voor eigen risico. We raden je aan om altijd goed zelf onderzoek te doen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Bereken je AOV-premieTerug naar blog overzicht