De blog die jou op weg helpt

Over ondernemen, freelancen, het leven en uiteraard verzekeringen. Ontdek nu vergelijkingen, tips en strategieën die je niet mag missen.

car
IFY Blog ChooseInsify

Verzekeringen

Zo houden wij onze arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar (zonder in te leveren op de dekking)

Benieuwd hoe wij onze arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar kunnen houden voor jou als zzp'er? Lees dan snel ons artikel waarin we het je haarfijn uitleggen!


IFY Blog EmployeeResponsibilityVerzekeringen

De ultieme AOV-vergelijking die iedere zzp’er in 2024 moet zien!

Op zoek naar een goede én betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)? Vergelijk en maak de beste keuze voor jou als zzp’er.

IFY Blog Hands-Laptop 02Verzekeringen

De verplichte AOV van de overheid: alles wat jij moet weten.

Ben je zzp'er of ondernemer? Vanaf 2027 moet jij straks naar alle waarschijnlijkheid verplicht verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid. Ben je daarop voorbereid?

IFY Blog Team-TimVerzekeringen

Verdien door te delen: Alles wat je moet weten over ons Vertel-je-Netwerk-programma

Insify's Vertel-je-Netwerk-programma beloont zowel jou als je netwerk. Deel je unieke code, bevorder mond-tot-mondreclame en verdien €100 cashback per verwijzing.

IFY Blog Person 01Verzekeringen

De AOV van Insify vs SharePeople: waarom je deze vergelijking moet zien.

Ontdek nu de verschillen in kosten, dekking, uitkering en het aanvraagproces zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw toekomst.

IFY Blog PathVerzekeringen

AOV uitkering - Dit moet jij erover weten

Hoe kies je als zzp'er de hoogte van je AOV uitkering, hoe vraag je 'm aan, hoeveel krijg je uitgekeerd en wanneer heb je er precies recht op? Lees het nu.

IFY Blog Hands-LaptopVerzekeringen

Vergelijk de AOV’s van Insify en Movir

Premies, uitkeringen en aanvraagproces: hoe verhoudt de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Insify zich tot de Momentum AOV van Movir. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

IFY Blog QuestionRCProVerzekeringen

Waarom nu het perfecte moment is om je AOV te overwegen

Overweeg jij je AOV te herzien? Ontdek hoe Insify's innovatieve en flexibele AOV-oplossingen zzp'ers helpen besparen en beter beschermen tegen arbeidsongeschiktheid.

IFY Blog ChooseInsifyVerzekeringen

Vergelijk de Insify AOV met de Knab AOV

Op zoek naar de ideale AOV? Vergelijk Insify's dekking met Knab's nieuwe AOV. Vind snel de perfecte bescherming voor jouw unieke situatie.

IFY Blog BagVerzekeringen

Insify update juni 2023 - De vernieuwde AOV: meer bescherming en financiële ondersteuning

Bijzonder nieuws: Slechts 6 maanden na de lancering van onze AOV hebben we onze vernieuwde versie gelanceerd. Een update met noemenswaardige verbeteringen. We lopen je d’r graag even doorheen.

IFY Blog KidsVerzekeringen

Freelancer met een kinderwens? Hier moet je aan denken

Waar moet je als zzp'er met een kinderwens allemaal aan denken? Krijg je bijvoorbeeld een uitkering? Kan je als man met ouderschapsverlof? We leggen alles uit in deze blog.

IFY Blog ComparisonRCPRoVerzekeringen

Vergelijk onze Insify AOV met de Interpolis AOV via de Rabobank

Als je een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit, wil je wel de goede keuze maken. Zorg er met een Insify AOV voor dat je in ieder geval voldoende uitbetaald krijgt om je vaste lasten te dekken.

Bob claimsbehandelaar bij InsifyVerzekeringen

Zo behandelt Insify jouw claims - In gesprek met Bob

Een claim indienen bij je verzekeraar is het moment van de waarheid. In dit interview vertelt Insify claimbehandelaar Bob Franke over zijn passie: mensen helpen met claims en zijn 4 speerpunten.

IFY Blog DecisionsVerzekeringen

AOV, Broodfonds, crowdsurance of UWV: Bekijk het grote verschil.

Wat zijn de verschillen tussen goedkope AOV's, crowdsurances en Broodfondsen? Wat is het voordeligst en hoe voorkom je een slechte dekking? Lees het nu.

IFY Blog Team-TimVerzekeringen

19 mythes over de AOV: Wat is waar?

Met dit artikel hopen we voor eens en altijd alle bekende mythes over de AOV te tackelen. Van premie betalen, uitkeringen en wetten tot redenen om verzekeraars niet te vertrouwen.

IFY Blog ChoicesVerzekeringen

Dit zijn de 7 belangrijkste momenten waarop ondernemers een AOV afsluiten

Ontdek de levensmomenten waarop freelancers en ondernemers zoals jij hun AOV afsluiten. Bijvoorbeeld wanneer ze ouder worden, meer verdienen en een huis kopen.

IFY Blog 6StepsFreelancerVerzekeringen

Is het slim om je AOV-premie aftrekbaar te maken?

Het is niet altijd slim om je AOV-premie aftrekbaar te maken. Lees nu wat de voor- en nadelen zijn en maak de beste keuze. Let op: met een aftrekbare premie krijg jij een veel lagere uitkering.

IFY Blog BikeVerzekeringen

Kiezen voor een Allianz Absoluut AOV of de Insify AOV?

Je bent op zoek naar een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en wilt natuurlijk premies en de dekking vergelijken. In deze blog vind je een complete vergelijking tussen Allianz en Insify.

IFY Blog ConstructionVerzekeringen

Je AOV afsluiten bij Centraal Beheer of Insify?

Premies, uitkeringen en aanvraagproces... Hoe verhoudt de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Insify zich tot een traditionele partij als Centraal Beheer. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen?

IFY Blog EarplugsVerzekeringen

Alles wat je moet weten over arbeids­ongeschiktheid

Wat is arbeidsongeschiktheid, hoe vaak komt het voor en hoe regelen andere freelancers en ondernemers hun vangnet voor wanneer het hen overkomt?

IFY Blog QuestionRCProVerzekeringen

Waarom Insify een nieuwe AOV noodzakelijk vond

Ontdek de noodzaak achter ons nieuwe product in gesprek met Anton Lunshof, de kapitein van onze nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) - een revolutionair product in een archaïsche industrie.

IFY Blog AllAboutRCProVerzekeringen

Vergelijk bedrijfsaansprakelijkheid verzekeringen (AVB) in 2023

Op zoek naar een goede én betaalbare bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB)? Vergelijk en maak de beste keuze voor jou als zzp’er.

IFY Blog LiabilityClaimVerzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers vergelijken

Bepaal waar jij je het beste kunt verzekeren tegen zakelijke aansprakelijkheid. In dit overzicht vergelijken we de premies bij 6 verzekeraars voor verschillende beroepsgroepen.

IFY Blog 6StepsFreelancerVerzekeringen

Productaansprakelijkheid 101 - Alles over veilig verkopen voor webshops

Je hebt geen fysieke winkel, maar dat betekent niet dat je geen risico's loopt. Run je webshop zo veilig mogelijk met deze 7 maatregelen. Zo blijf jij in business, ook als er iets misgaat.

IFY Blog ConstructionVerzekeringen

Wat is de voordeligste AOV voor de bouw? De premies op een rij

Welke verzekeraar heeft de voordeligste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen werkzaam in de bouw? Check de vergelijking!

IFY Blog RCPro-MustHaveVerzekeringen

Vergelijk beroepsaansprakelijkheid verzekeringen (BAV) in 2023

Op zoek naar een goede én betaalbare beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV)? Vergelijk en maak de beste keuze voor jou als zzp’er.

IFY Blog BagVerzekeringen

Zzp'er in de zorg? Dit moet jij weten over verzekeringen

Waarom heb je als zzp'er in de zorg een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig? Is die wettelijk verplicht?

IFY Blog DecisionsVerzekeringen

Waarom deze AOV populair is in de bouw in 2022

Het hoge risico op arbeidsongeschiktheid in de bouw maakt de AOV een belangrijke maar ook dure verzekering. Ontdek de betaalbare AOV van Insify en vergelijk je premie bij verschillende verzekeraars.

IFY Blog Team-TimVerzekeringen

Welke verzekeringen heb je nodig als zzp’er of ondernemer?

Lastig om de juiste verzekeringen zzp voor je onderneming te vinden? In dit artikel nemen we de belangrijkste verzekeringen voor zzp'ers onder de loep.

IFY Blog ChooseInsifyVerzekeringen

AOV van Insify is in vergelijkingen duidelijk het voordeligst

Wist je dat de AOV een van de belangrijkste én duurste verzekeringen is die een ondernemer nodig heeft? Wij vinden dat dit anders kan. Lees verder.

IFY Blog QuestionRCProVerzekeringen

Werkgeversaansprakelijkheid, hoe ver gaat dat?

Als werkgever ben je aansprakelijk voor je werknemers. Wanneer tijdens het werk iets gebeurt, kun jij aansprakelijk worden gesteld. Lees wanneer je aansprakelijk bent en wat je hiertegen kunt doen.

IFY Blog LiabilityClaimVerzekeringen

Een betaalbare AOV, 6 tips om er een te vinden.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een van de duurste verzekeringen die een zzp'er of ondernemer nodig heeft. Ontdek nu 6 manieren om een betaalbare AOV te vinden.

IFY Blog EasilyCancelVerzekeringen

Wil ik een AOV of broodfonds als ondernemer? Doe de test!

Veel ondernemers denken er niet meteen aan om een financieel vangnet te regelen, zelfs niet voor de meest voorkomende gevaren. Wij helpen je te bepalen of je wel of geen vangnet nodig hebt.

IFY Blog SoundVerzekeringen

De top 5 verzekeringen voor zelfstandige elektriciens

Welke verzekeringen heb je nodig als elektricien? In dit artikel geven we een handig overzicht en info over hoe je deze het beste kunt afsluiten.

IFY Blog Inventory-CommerceVerzekeringen

Wat is een beroepsfout bij beroepsaansprakelijkheid?

Een beroepsfout kan grote financiële gevolgen hebben. Maar wat wordt hieronder verstaan? En hoe kun je je hiertegen beschermen als ondernemer?

IFY Blog PathVerzekeringen

Huis kopen, gezin starten: Deze ondernemers kozen voor een AOV

Als zzp’er, freelancer of ondernemer heb je meestal een onregelmatig inkomen. Als het goed is ben je daarop voorbereid, toch? Lees hoe een AOV deze ondernemers ondersteunt.

IFY Blog RCProCompulsaryVerzekeringen

Wist jij dit al over de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor zzp’ers en freelancers?

Nog steeds is het als zzp’er niet vanzelfsprekend om een verzekering te hebben, ook al zit een ongeluk in een klein hoekje. Uit een onderzoek van CBS blijkt dat maar 24% van zzp’ers een AOV hebben.

IFY Blog LiabilityClaimVerzekeringen

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als freelancer meer dan een goed idee is

“Heb ik als ondernemer, zzp’er of freelancer een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) nodig?” Deze vraag wordt vaak gesteld aan ons team. Check het hier.

IFY Blog Camera-PicturesVerzekeringen

Dit is zonder twijfel het grootste risico voor professionele fotografen

In Nederland zijn meer dan 11.000 professionele fotografen die hun inkomen verdienen als zzp’er of freelancer. Het is daarom belangrijk om jezelf, je bedrijf en je apparatuur goed te verzekeren.

IFY Blog Team-StefanoVerzekeringen

AOV premies vergelijken? Hier moet je op letten

Er zijn talloze aanbieders voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, met ieder hun eigen voorwaarden, opties en premies. Als je een goede vergelijking wilt maken, weet dan waar je op moet letten.

IFY Blog Hands-LaptopVerzekeringen

Verzekeringen voor ondernemers, door ondernemers

Vanaf deze week werken we samen met MunichRe Digital Partners en lanceerden we onze eigen Insify verzekeringsoplossing, die bijna elke kleine onderneming of freelance ondernemer in Nederland dekt.

IFY Blog 6StepsFreelancerVerzekeringen

Wat is de voordeligste AOV voor de IT sector? De premies op een rij

Welke aanbieder heeft de voordeligste arbeidsongeschiktheidsverzekering voor mensen werkzaam in de ICT of IT sector? Check de vergelijking.

IFY Blog 5-Risks-FreelancerVerzekeringen

De meest gestelde vraag over de AOV aan onze klantenservice

Dagelijks wordt onze klantenservice gebeld met vragen over onze goedkope AOV. Ontdek het antwoord op de vraag: "Zijn jullie prijzen echt zo laag?"

IFY Blog BikeVerzekeringen

Waarom bieden verzekeraars steeds meer ongewenste diensten aan?

Het aanbieden van extra diensten lijkt een hot topic onder traditionele, grote verzekeraars in Nederland. Is deze focus wel terecht? Lees het hier.

Header blog: AOV vs. broodfonds verschillenVerzekeringen

AOV vs. Broodfonds: wat zijn de verschillen?

Hoe creëer je als zzp’er of ondernemer een vangnet voor jezelf en je dierbaren? Lees verder om de verschillen tussen een AOV en een Broodfonds te ontdekken.

IFY Blog Why-Health SEVerzekeringen

Hoe drukke zzp'ers in de bouw hun AOV regelen

Door de relatief hoge risico’s op arbeidsongeschiktheid in de bouw is een AOV vaak erg duur voor zzp'ers in de bouw. Lees hoe de Insify AOV helpt.

IFY Blog QuestionRCProVerzekeringen

Waarom deze AOV populair is bij zzp’ers in de zorg

Werk je in de zorg en ben je op zoek naar een makkelijk aan te vragen en goedkope AOV? Ontdek waarom deze AOV van Insify zo populair is in de zorg.

IFY Blog Team-TimVerzekeringen

Een AOV als aanvulling op een Broodfonds in 2021

Je hebt je aangemeld bij een schenkkring. Top! Maar wat doe je na 2 jaar? Lees hier meer over de voordelen van het aanvullen van een crowdsurance met een AOV.