Schade melden bij Insify

Vervelend dat het even tegenzit. We staan voor je klaar om claims zo snel mogelijk voor je op te lossen.

NL Schade melden onderneming image

Schade melden voor (de spullen van) je onderneming?

Ons toegewijde team staat voor je klaar om je te helpen in geval van een aanspraak. Vertel ons wat er is gebeurd in een mail naar claims@insify.nl of per telefoon: +31 (0)88 453 5888.

Is jouw onderneming via Insify ergens anders verzekerd? Neem dan contact op met Bob. Bob helpt je snel verder. Bereik hem via support@insify.nl en telefonisch via +31 (0)20 888 1089.

NL Schade melden arbeidsongeschiktheid image

Arbeidsongeschiktheid melden

Meld jouw arbeidsongeschiktheid altijd zo snel mogelijk.

Heb je op of na 1 december 2022 een AOV bij ons afgesloten (heb je een Insify AOV)?

In dat geval kun je direct contact opnemen met ons via telefoonnummer 020 721 8311. Je kan ook mailen naar aovclaims@insify.nl. We nemen in het eerste contact de belangrijkste details van je claim door.

Daarna krijg je je een claimbehandelaar aangewezen die beoordeelt wat er is gebeurt en hoe dit binnen de dekking van je AOV valt. Is er voor de behandeling medische expertise nodig, dan betrekken we daarvoor een deskundige. We bepalen vervolgens je mate van arbeidsongeschiktheid en op welke uitkering je recht hebt. Tijdens je herstel blijft de claimbehandelaar betrokken. Mocht het bevorderlijk zijn voor je herstel, dan kunnen we je hulp bieden bij het weer aan het werk gaan.

Lees in de veelgestelde vragen hoe je schade kunt melden als je vóór 1 december je AOV via ons hebt afgesloten.

Veelgestelde vragen

Stuur hiervoor het schadeaangifteformulier en eventuele aanvullende informatie rechtstreeks aan TAF. Het is belangrijk dat je dit zo snel mogelijk doet en in ieder geval binnen de eigen risicoperiode (wachttijd).

Heb je gekozen voor een wachttijd langer dan drie maanden?Meld je arbeidsongeschiktheid dan in ieder geval binnen drie maanden. Na ontvangst van het schadeaangifteformulier neemt TAF binnen een week contact met je op. Je krijgt een vaste contactpersoon binnen TAF die jouw schademelding behandelt en contact met je onderhoudt zolang je arbeidsongeschikt bent.

TAF is per telefoon bereikbaar op 040 707 38 90 of per e-mail: info@taf.nl.

Bij een schadeclaim: Direct! Ook als je nog niet zeker weet of iets een claim wordt. Wij kunnen met je mee denken en je raad geven. Zodra het dan een claim wordt, nemen wij het verweer en de communicatie van je over bij een schadeclaim. Bij arbeidsongeschiktheid: Ook direct :). Zodra we meer weten, kunnen we je bijstaan tijdens je herstel.

Dit houdt in dat op het moment dat je aansprakelijk wordt gesteld, terecht of onterecht, wij je helpen met het beschermen van je bedrijf tegen de claim. We nemen de communicatie over, we zorgen ervoor dat je zelf geen advocaat hoeft in te schakelen en zelf niet je verdediging hoeft te leiden.