• 20% korting in het eerste jaar
 • Gratis afsluiten
 • In 15 minuten geregeld

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering zzp

Dat overkomt jou toch niet! Of wel? Mocht je toch (tijdelijk) uitvallen door een ongeval, ziekte en burn-out dan dekken wij je vaste lasten. Vandaag geregeld, morgen verzekerd Een stabiele premie Dagelijks opzegbaar

Bereken je AOV-premie

Bekijk onze polisvoorwaarden en de verzekeringskaart.

IFY NL AOV20 LP 02
NL - Logo - Affordable USP

Blijvend betaalbaar Het eerste jaar 20% korting, daarna jaarlijks een stabiele premie.

Illustration USP Easy

Zelf samenstellen Kies zelf je verzekerde bedrag, uitkeringsduur, eindleeftijd en wachttijd.

NL - Logo - 100% Online

Snel geregeld Vraag vandaag in 15 minuten je AOV aan, dan ben je morgen al verzekerd.

NL - logo - Flexibel USP

Dagelijks opzegbaar Je zit nergens lang aan vast, want je kan je AOV gewoon elke dag opzeggen.

Jouw AOV verzekert

Onderstaand enkele voorbeelden, bekijk de polisvoorwaarden voor de exacte dekking.
icon-cash

Privé en zakelijke vaste lasten Als je arbeidsongeschikt raakt, is dit alvast een zorg minder. Je AOV dekt jouw vaste lasten.

icon-band-aid

Ziekte of orgaandonatie Je wilt er niet aan denken. Maar als je dan toch ziek wordt, heb je 't met deze AOV in ieder geval goed geregeld.

icon-alarm

Ongevallen Stel een auto rijdt door rood terwijl je net oversteekt. Dit soort ongelukken kun je helaas niet voorzien, maar wel verzekeren.

icon-care

Gezinsuitbreiding Kindje op komst? Wij dekken je vaste lasten als je hierdoor tijdelijk niet kunt werken. Zo kun jij je op je familie focussen.

icon-mental

Optioneel: Mentale klachten Werk jij in een stressvolle omgeving met hoge kans op een burn-out? Verzeker jezelf ook tegen arbeidsongeschiktheid door mentale klachten.

icon-medical-case

Jouw herstel Wij vergoeden jouw kosten om weer aan de slag te gaan. Van een andere werkplek inrichting tot coaching en trainingen. En je betaalt géén premie wanneer je een uitkering van je AOV krijgt.

icon-bank

Uniek: gratis afsluiten Bij Insify betaal je per maand enkel jouw premie. Zonder advies-, service- of afsluitkosten. Dagelijks opzegbaar.

icon-refund

20% korting op je premie Het eerste jaar krijg je 20% korting op je AOV-premie. Kies daarna voor een stabiele premie of indexatie met 2%.

IFY Illustration Disability

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp - Voordelen bij Insify

 • 100% online - In 15 minuten al je AOV geregeld.

 • Geen extra kosten. 14 dagen bedenktijd. Dagelijks opzegbaar.

 • Dekt je privé en zakelijke maandlasten.

 • Tijdens de looptijd geen premiestijging vanwege je leeftijd.

Bereken nu je zzp AOV-premie
IFY AOVZZper Image-01

Wat is een AOV verzekering zzp?

Onze arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) dekt jouw vaste lasten als je (tijdelijk) niet meer kunt werken door een ongeval of ziekte. Zo voorkom je als zzp'er dat je financieel in de knel komt wanneer je arbeidsongeschikt raakt.

Wat is een verplichte aov zzp?

Een AOV voor zzp'ers en ondernemers is niet verplicht, maar wel verstandig. Vanaf 2027 wordt mogelijk wel bepaald dat je verplicht een AOV moet afsluiten.

Bereken nu je premie

Dit zeggen onze klanten over ons

"De verzekering professioneel en zeer snel kunnen afsluiten. Zonder rompslomp online met de juiste uitleg. Top" - Maarten
"Top. Snel, makkelijk en goed verzekerd." - Lars
"Duidelijke en uitgebreide informatie op de website. Informatie waar ik zeker wat aan had. Snelle afwikkeling en goede opvolging." - Emile
"Ik ga binnenkort starten als ZZP’er en ben zeer goed begeleid in het proces. Samen met Bob en Carmen van Insify heb ik de juiste verzekeringen genomen en dit deden zij met alle geduld. Keep it up en bedankt!" - Robin

Hoe kies je als zzp'er de beste AOV?

Als zzp'er ben je zelf verantwoordelijk om je financiële zaken op orde te hebben mocht je arbeidsongeschikt raken. Om deze reden is het een goed idee om een AOV af te sluiten. Maar hoe kies je nou een AOV die het beste bij jou en je onderneming past?

Wij geven geen advies maar helpen je wel graag met tips en tricks bij het kiezen van eenn AOV.

✔ Een sommen- of schadeverzekeringen

Zoek jij naar een zzp arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan vind je zowel sommen- als schadeverzekeringen. Met een sommenverzekering krijg je een vaste uitkering wanneer je arbeidsongeschikt bent. Wat je ontvangt, je uitkering, heb je afgesproken met je verzekeraar en vastgelegd in je contract. Met een schadeverzekering ben je alleen verzekerd voor je verlies aan inkomen. Hierbij kijkt de verzekeraar hoeveel je eerst verdiende en hoeveel je met je beperking nog kan verdienen. 

De arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp'ers van Insify is een sommenverzekering. Daarom krijg je bij ons gewoon een vast bedrag als je (even) niet meer kunt werken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je jouw maandlasten dragen met behulp van je AOV verzekering.

✔ Je inkomen of vaste lasten dekken

De meeste arbeidsongeschiktheidsverzekeringen dekken je inkomen, maar dat is niet altijd de beste optie, want zo zijn niet automatisch ook je zakelijke vaste lasten gedekt. Mocht je met jouw zzp inkomen deze lasten niet kunnen dekken, dan kun je in de problemen raken als je arbeidsongeschikt raakt. In het ergste geval moet je dan je onderneming stopzetten.

Als je daarentegen een verzekering kiest die juist je maandlasten dekt - zowel privé als zakelijk - zoals bij Insify, dan weet je zeker dat je goed zit. Zo kun je je levensstijl behouden en je onderneming voortzetten. De dekking van je zakelijke lasten is standaard inbegrepen bij de zzp AOV van Insify.

✔ Houd rekening met arbeidsongeschiktheidspercentages

Als je arbeidsongeschikt raakt dan zal beoordeeld hoe ernstig je aandoening is, dit wordt uitgedrukt in een percentage. Hoe hoger het percentage, hoe minder werk je nog kunt doen.

Het arbeidsongeschiktheidspercentage bij een AOV duidt op de minimale arbeidsongeschiktheid om in aanmerking te komen voor een uitkering. Dit is een heel belangrijk percentage.

Niet iedere verzekeraar houdt hetzelfde percentage aan, dus bekijk de toepasselijke voorwaarden goed voordat je een verzekering aangaat.

Het percentage ligt bij Insify op 25%. Andere verzekeraars keren soms zelfs pas uit bij een arbeidsongeschiktheidspercentage van 45% waardoor je bij hen alleen in heel ernstige gevallen een uitkering krijgt.

✔ Kies zelf je uitkeringsduur

Wil je verzekerd zijn tot je pensioen of alleen voor 2 of 5 jaar een uitkering krijgen omdat je verwacht dat je daarna toch wel weer aan de slag gaat? Veel ondernemers kiezen voor een kortere uitkeringsduur met een lagere premie. Ze hopen snel weer aan het werk te kunnen en denken altijd wel weer iets te vinden dat bij hen past. Hoor jij bij deze club? Zorg er dan voor dat je voor jouw AOV zélf je uitkeringsduur kunt bepalen.

Let wel op, een kortere dekking brengt een risico met zich meebrengt in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid, dus denk goed na over wat bij je past.

✔ Wachttijd tot je AOV uitkering start

Je kunt ook zelf kiezen wanneer je daadwerkelijk een uitkering ontvangt nadat je arbeidsongeschikt bent geworden. Als jij bijvoorbeeld 6 maanden zelf kunt overbruggen met jouw financiële buffer, dan kun je ervoor kiezen dat je pas na 6 maanden arbeidsongeschikt zijn je uitkering krijgt. Hoe langer je wachttijd, hoe lager je premie. Sommige zzp'ers dekken hun eerste 2 jaar arbeidsongeschiktheid met een schenkkring (ook wel crowdsurance), zoals bijvoorbeeld het Broodfonds. Ze kiezen voor hun AOV dan voor een wachttijd van 2 jaar. Als ze dan op de lange termijn niet kunnen werken, kunnen ze na 2 jaar op hun AOV rekenen. Ze betalen dan wel een dubbele premie: voor de schenkkring én hun AOV.

Let op: Een schenkkring betaalt maximaal 2 jaar uit. Dit is dus nooit een goede oplossing voor lange arbeidsongeschiktheid.

✔ Kies tot wanneer je gedekt bent: je eindleeftijd

Net als bij de meesten andere verzekeraars kun je bij Insify je eindleeftijd kiezen, oftewel tot wanneer je dekking hebt voor arbeidsongeschiktheid. Als je als zzp ondernemer al weet dat je niet tot je pensioen door wilt of kunt werken (bijvoorbeeld als je een fysiek zwaar beroep hebt), kun je overwegen om een lagere eindleeftijd dan 67 te kiezen.

Hoe lager de eindleeftijd, hoe voordeliger je AOV premie. Kies je voor een hogere eindleeftijd? Zorg dan dat je tot je pensioen wel je kosten kunt dekken. Sommige zzp'ers weten al dat ze dat kunnen, bijvoorbeeld omdat ze een goedverdienende partner hebben of over veel spaargeld beschikken, of hun onderneming kunnen verkopen. Vaak zijn deze zzp'ers al wat ouder en weten ze precies hoe ze deze periode financieel kunnen overbruggen. Let op: Als je fysiek zwaar werk doet, beperken verzekeraars de keuze voor je eindleeftijd, bijvoorbeeld tot 55 jaar. Dit komt doordat het risico op arbeidsongeschiktheid dan groter is en het hierdoor onwaarschijnlijk is dat je doorwerkt tot 67 jaar.

✔ Verzekeren tot je pensioen

Jonge zzp'ers kiezen er in onze ervaring vaak voor om tot hun pensioen verzekerd te zijn. Dit omdat ze vaak nog niet weten hoeveel spaargeld ze kunnen opbouwen, of ze straks een zaak kunnen verkopen, en of ze een partner zullen hebben waar ze eventueel op terug kunnen vallen. Met een zzp AOV tot aan hun pensioen kiezen deze personen ervoor hun maandlasten te dekken totdat ze lekker van hun oude dag kunnen genieten.

Als je nog niet weet of je genoeg buffer kunt opbouwen, is het goed om een uitkering tot je pensioen te overwegen. Uiteindelijk is het aan jezelf om op basis van je eigen situatie een keuze te maken wat het beste bij je past.

✔ Verzekeren met een korte dekking

Veel zzp'ers kiezen bij Insify voor een kortere dekking, van 2 of 5 jaar. De reden hiervoor is de overtuiging dat als er wat gebeurd ze wel weer snel aan het werk kunnen gaan. De meeste zzp'ers zijn niet in de veronderstelling dat ze lang arbeidsongeschikt zullen zijn.

Andere zzp'ers sluiten een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor korte duur af omdat er gezinsuitbreiding op de planning staat. Dat kan natuurlijk ook! Maar hou er wel rekening mee dat je 2 jaar bij Insify verzekerd moet zijn voordat je recht hebt op een uitkering voor gezinsuitbreiding.

Goed om te begrijpen is dat een kortere dekking een risico met zich mee brengt in geval van langdurige arbeidsongeschiktheid, dus denk hier goed over na.

✔ Kies een AOV zonder advies-, service- en opstartkosten

Bij veel verzekeraars betaal je hoge advies-, service- en opstartkosten. Deze opstartkosten variëren van 100 tot 250 euro. Bij Insify daarentegen betaal je géén advies-, service of opstartkosten. Vaak betaal je bij andere partijen ook nog eens 5 tot 50 euro per maand servicekosten, oftewel administratiekosten. Hierdoor lopen de kosten van je verzekering flink op.

✔ Let op het premieverloop

Onze AOV voor zzp'ers is in vergelijking met vele andere verzekeraars een aantrekkelijk geprijste optie.

Een groot voordeel van onze AOV is dat de premie gedurende de looptijd niet stijgt naarmate je ouder wordt, de premie blijft stabiel. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bij veel andere verzekeraars wordt de premie elk jaar verhoogd, waardoor je steeds duurder uit bent. Deze verzekeraars lijken goedkoop, maar zijn op den duur een duurkoop.

Als je rekening wilt houden met inflatie, kun je bij Insify ook kiezen voor een inflatiecorrectie van 2% per jaar. Dit betekent dat je premie elk jaar met 2% stijgt en dat het bedrag dat je krijgt in geval van arbeidsongeschiktheid elk jaar met hetzelfde percentage toeneemt. Wanneer je jouw AOV verzekering afsluit, kun je zelf kiezen of je dit wilt of niet.

✔ Kies een flexibele AOV

Je weet nooit wat er volgende maand gebeurt. Wie weet krijg je een droombaan aangeboden! Wij denk dat je daarom het beste voor een dagelijks opzegbare AOV kan kiezen, zodat je nergens aan vastzit. Bij Insify géén lange contracten. Onze AOV is gewoon dagelijks opzegbaar!

Vind de perfecte verzekering voor jouw onderneming

 • FR - Rebranded - Prévoyance - Illustration

  Arbeidsongeschiktheid (AOV)

  Al vanaf €59,- per maand

  Dek je vaste lasten als je even niet meer kunt werken. Meer lezen

  Verzekert je tegen ziekte, ongevallen, zwangerschap en een burn-out. Tegen een vaste lage premie zonder advies- of afsluitkosten

  Bereken je premie
 • FR - Rebranded - PNC - Illustration HP

  Beroepsaansprakelijkheid (BAV)

  Al vanaf €35,50 per maand

  Dekt jou als je verantwoordelijk wordt gehouden voor financieel verlies. Meer lezen

  Verzekert je tegen financieel verlies en juridische hulp. Ook voor beroepsfouten door je werknemers

  Bereken je premie
 • FR - Rebranded - RC Décennale -Illustration HP

  Bedrijfsaansprakelijkheid (AVB)

  Al vanaf €7,95 per maand

  De #1 verzekering voor zzp'ers. Dekt je bij fysieke of materiële schade aan derden. Meer lezen

  Verzekert je tegen materiële en fysieke schade aan derden. Ook bij foutjes van je medewerkers en optioneel tegen werkgeversaansprakelijkheid.

  Bereken je premie
 • Illustration Stuff

  Inventaris & Goederen

  Al vanaf €9,76 per maand

  Voorkom veel kosten bij schade door o.a. brand, inbraak en storm. Meer lezen

  Hiermee verzeker je: Je inventaris, en ook aanpassingen die je hebt gemaakt aan je huurpand.

  Je goederen - dus producten, materialen en verpakkingen

  Bereken je premie

Je AOV berekenen en eenvoudig zelf afsluiten

Hoe kan ik mijn zzp AOV berekenen?

Bereken eenvoudig je AOV-premie online en geef precies aan hoe je verzekerd wilt zijn voor arbeidsongeschiktheid.

Als je vervolgens nog vragen hebt over de AOV mag je altijd contact met ons opnemen.

Als ik de AOV zelf afsluit, is er dan ook een kennistoets?

Ja! Deze kennistoets is wettelijk verplicht als je zonder adviseur een AOV afsluit.

Op basis van de kennistoets bepalen wij of je over genoeg kennis beschikt om zelfstandig een AOV af te sluiten. Dit is dus in je eigen belang.

Het invullen van de de kennistoets kost over het algemeen maar een paar minuten.

Wat houdt de gezondheidsverklaring in?

Voordat we je kunnen verzekeren, hebben we inzicht nodig in je levenstijl en medisch achtergrond. Sommige mensen vinden dat niet een fijn idee, maar deze verklaring hebben we nodig om je te kunnen verzekeren.  

Je kunt vragen verwachten over je hobbies, levensstijl, gewicht, lengte en je medische verleden. Zodra we je antwoorden binnen hebben, bepalen we je risico en of we jou kunnen verzekeren. Dit is een procedure die alle verzekeraars uitvoeren.

Moet ik als zzp'er kiezen voor een schenkkring en/of een zzp arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Goede vraag! Een schenkkring kan een prima oplossing zijn voor korte arbeidsongeschiktheid, want de uitkering van een schenkkring is maximaal 2 jaar. Hierna stopt je uitkering. Alleen een AOV biedt een oplossing voor langdurige arbeidsongeschiktheid.

Sommige mensen kiezen ervoor om een schenkkring te combineren met een AOV. Door een AOV af te sluiten met een wachttijd van 2 jaar, sluiten de AOV en de schenkkring mooi op elkaar aan. De relatief lange wachttijd van de AOV drukt in dit geval de kosten van de AOV.

Als je niet voor zowel een schenkkring als een AOV wil betalen, kun je ook alleen voor een AOV kiezen. Met een AOV met een korte wachttijd, bijvoorbeeld 90 dagen, bescherm je jezelf zowel voor korte als langdurige arbeidsongeschiktheid.

IFY AOVZZper Image-02

Wanneer krijg je een uitkering?

Natuurlijk hopen we dat je nooit arbeidsongeschikt raakt, tenzij het gaat om gezinsuitbreiding. Bij zwangerschap of adoptie krijg je een uitkering als je 2 jaar voordat je zwanger raakt of aan het adoptieproces begint een AOV hebt geregeld.

Helaas raken veel zelfstandigen ook om minder vrolijke redenen (tijdelijk) arbeidsongeschikt. Bijvoorbeeld door een ongeval of een burn-out. In dit laatste geval krijg je een uitkering als je de optie: mentale klachten verzekeren hebt gekozen. Maar let op: Dit is bij veel verzekeraars niet mogelijk. Als jij volgens jezelf een hoog risico hebt op overspannenheid dan kun je het beste kiezen voor een AOV die ook burn-outs dekt.

Wanneer je (tijdelijk) voor meer dan 25% arbeidsongeschikt bent door ziekte, een ongeval of orgaandonatie, dan krijg je uiteraard een uitkering. Dit kan bijvoorbeeld komen door een vervelende blessure, een ongeval in het verkeer of een noodzakelijke medische ingreep.

Bereken nu je AOV-premie
IFY NL HowItWorks Screen Purple

Is een AOV verplicht voor zzp'ers en kan je 't zelf regelen?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt in de aankomende paar jaar verplicht voor zzp'ers. Het is daarom handig om er nu al een af te sluiten. Je hebt als zzp'ers namelijk niet dezelfde automatische bescherming als iemand in loondienst. Als zzp'er ben je zelf ervoor verantwoordelijk een veiligheidsnet te creëeren voor het geval dat je arbeidsongeschikt raakt. Je kunt hier meer lezen over de verplichte AOV voor zelfstandigen.

Ja, als zzp'er kun je eenvoudig zelf je AOV regelen. Anders dan veel mensen denken, heb je hier echt geen adviseur voor nodig. Je weet zelf het beste wat voor jou goed werkt.

Het is bovendien voordeliger om zelf je AOV af te sluiten. Je betaalt dan namelijk géén advieskosten. Bij Insify betaal je ook geen opstartkosten.

Bereken nu je premie
IFY AOVZZper Image-03

Sluit zo vroeg mogelijk je AOV af als je zzp'er bent

Waarom? Wanneer jij jong en lekker gezond bent, kun je ervan uitgaan dat je AOV aanvraag geaccepteerd wordt en is je premie zo laag mogelijk. Je kunt dan kiezen om een vast laag bedrag te betalen of voor indexatie: dat je premie elk jaar 2% stijgt (net als je uitkering). Als je kiest voor indexatie, kies je in feite voor inflatiecorrectie. Dit is een manier om ervoor te zorgen dat ook later jouw uitkering je maandlasten dekt en voor je gezin kunt zorgen, mocht je (even) niet meer kunnen werken.

Bereken nu je AOV-premie

Een AOV voor zzp'ers: Vragen en antwoorden

Kan ik een AOV zzp via Insify aanvragen zonder advies?

Via Insify sluit je jouw AOV af zonder advies. Hiermee ben je niet afhankelijk van je adviseur en kun je zelf je AOV regelen wanneer het jou uitkomt. Dit is ook goedkoper, want je betaalt hierdoor geen advies- of servicekosten. Mocht je vragen hebben over de keuzes die je kunt maken, bijvoorbeeld voor je uitkeringsduur, wachttijd of eindleeftijd, dan kun je ons altijd bellen.

Ben ik ook verzekerd voor corona?

Wanneer jij door lichamelijke beperkingen niet kunt werken, dan kun je op je arbeidsongeschiktheidsverzekering een beroep doen. Let wel: Wanneer het gaat om een kort griepje is er geen dekking. Waarschijnlijk herstel je dan toch binnen je eigen risicoperiode (wachttijd voordat je uitkering ingaat).

Als je echter nog arbeidsongeschikt bent nadat je wachttijd verstreken is (bijvoorbeeld bij sommige gevallen van long-COVID), dan kun je rekenen op je AOV.

Kan ik mijn AOV ook pauzeren of wijzigen?

Dat kan zeker. Je kunt kiezen voor een pauze van maximaal een jaar. In dat geval moet je wel tijdelijk stoppen met je zzp onderneming. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je er een jaar tussenuit gaat of tijdelijk in loondienst.

Daarnaast kun je jouw verzekerde bedrag jaarlijks wijzigen zonder dat je weer een gezondheidsverklaring hoeft te doen. Je mag dan het bedrag met maximaal 20% verhogen. Ook kun je ieder moment je verzekerde bedrag verlagen!

Hoe kies ik een voordelige AOV?

Als jij op zoek bent naar een zo laag mogelijk AOV premie voor zzp'ers dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt je premie bijvoorbeeld laag houden door een korte uitkeringsduur te kiezen en lange wachttijd.

Voor meer informatie lees ook:

Wat wordt door een AOV niet gedekt?

Je krijgt geen uitkering als je arbeidsongeschikt raakt door een misdrijf of roekeloos gedrag. Daarnaast ben je niet gedekt wanneer je in oorlogsgebieden of gebieden met negatief reisadvies op reis gaat. Alle verzekeraars sluiten dit soort oorzaken voor arbeidsongeschiktheid uit. Als je hier meer over wilt lezen, dan kun je onze AOV verzekeringskaart erbij pakken en/of je polisvoorwaarden.

Betaal ik bij Insify voor mijn AOV opstart- of advieskosten?

Nee. Wij rekenen géén eenmalige opstartkosten (of service- en afsluitkosten). Je betaalt ook géén advieskosten. We geven immers geen advies. Bij Insify betaal je dus - anders dan bij de meeste andere verzekeraars - géén extra kosten!

IFY CustomerCare

Stappenplan: Voor wanneer je arbeidsongeschikt raakt

Ben jij uit de running? Schakel dan zo snel mogelijk je verzekering in. Daar heb je 'm immers voor afgesloten.

Neem deze 3 stappen om je uitkering aan te vragen: 

 1. Bezoek een arts en laat je behandelen

 2. Breng ons op de hoogte van je situatie (binnen 30 dagen)

 3. Houd ons up to date: vertel over je (gedeeltelijk) herstel of verergeringen van je situatie 

Met trainingen, werkplek- en taakaanpassingen proberen wij je te helpen er zo snel mogelijk weer bovenop te komen.

Bereken nu je AOV-premie

Benieuwd naar je AOV zzp premie?

Wil je meer weten? Check onze blog!

IFY Blog RCPro-MustHave
Verzekeringen

Vergelijk arbeidsongeschiktheids verzekeringen (AOV) in 2023

Op zoek naar een goede én betaalbare arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)? Vergelijk aanbieders en maak de beste keuze voor jou als zzp’er, ondernemer of freelancer.

IFY Blog ComparisonRCPRo
Verzekeringen

Vergelijk onze Insify AOV met de Interpolis AOV via de Rabobank

Als je op zoek bent naar een goede AOV wil je de juiste keuze maken. Je wilt een AOV die bij jou past en die je voldoende uitbetaalt als je het nodig hebt.

IFY Blog Team-Tim
Verzekeringen

19 mythes over de AOV: Wat is waar?

Iedere dag horen we wel een mythe over de arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) die gewoon niet klopt. Doordat sommige ondernemers hier wel in geloven, lopen ze kansen mis.

FR - Rebranded - Blog - Les 7 bonnes raisons de choisir Insify pour votre complémentaire santé en tant qu'indépendant ou TNS - Header
Beter ondernemen

Zo koop je als zzp'er jouw droomhuis

Huren is vaak duur. Het geld dat je uitgeeft aan een huurwoning, zou je beter in stenen kunnen stoppen. Dan investeer je in jezelf. Maar kun jij wel een huis kopen?