• checkmarkTot 50% besparen
  • checkmarkGratis afsluiten
  • checkmarkIn 15 minuten geregeld

Bespaar tot 50% op je AOV

Vandaag aangevraagd, morgen verzekerd. Volledig online. Dagelijks opzegbaar.

Bereken je AOV-premie

Pay-for-what-you-need

Persoonlijk Stel zelf je verzekering samen.

Instant-covered

Snel Direct geregeld, morgen verzekerd.

100-online

Simpel Eerlijk en in duidelijke taal.

Daily-subscription

Flexibel Gratis afsluiten, dagelijks opzeggen.

Verzeker je vaste lasten in plaats van je inkomen

Jouw AOV waar je echt op kunt bouwen

  • Verzeker in 15 minuten wat jij nodig hebt als je (tijdelijk) niet meer kunt werken.

  • Ontvang al een uitkering bij 25% arbeidsongeschiktheid.

  • Betaal géén premie wanneer je een uitkering krijgt.

Bereken je premie

Geen oplopende premie maar elk jaar hetzelfde bedrag

Geen oplopende premie maar elk jaar hetzelfde bedrag

  • Met onze vaste lage premie houden we je AOV betaalbaar.

  • Zonder advies- en afsluitkosten.

Bereken je premie

30 dagen bedenktijd

Dagelijks opzegbaar

  • Twijfel je nog? Geen probleem. Je mag er een nachtje over slapen, meerdere zelfs.

  • Je kunt iedere andere dag je verzekering opzeggen.

Bereken je premie

Klariena Bouma

Adviseur Klariena Bouma "Prettige ervaring gehad bij het afsluiten van een AOV via Insify, duidelijke website; helder alle stappen weergegeven en makkelijk af te sluiten. Goede voorwaarden en mooie scherpe prijzen."

Monique Wolst

Office manager Monique Wolst "Je AOV regelen? Insify is voor mij echt de partij waar je dit soort verzekeringen afsluit. Hier weet je precies waar je aan toe bent, voor een normaal bedrag aan premie.”

Marjolein van de Putte

Brand advisor Marjolein van de Putte “In de auto in de bijrijdersstoel dacht ik... F*CK IT ik ga nu gewoon mijn arbeidsongeschiktheids verzekering regelen. 7 minuten later had ik m'n aanvraag verstuurd!”

Brian Korhorn

Installateur Brian Korhorn "Mijn AOV regelen was erg belangrijk voor me. Ik ben het ook wel verplicht met een vrouw en 3 kinderen. Als ik thuis zit, kan ik echt niet werken. Nu kan ik eindelijk zeggen dat ik het voor elkaar heb."

Benieuwd naar jouw persoonlijke AOV-premie?

Bereken mijn premie

Veelgestelde vragen

Een AOV via Insify sluit je af zonder advies. Dit heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van een adviseur en zelf je AOV kunt afsluiten wanneer jou dat uitkomt. Je betaalt dus ook geen eenmalige advieskosten of servicekosten. Het betekent ook dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt tijdens de aanvraag. Als je hierover vragen hebt, kun je ons bellen. Als je advies wilt, raden we je aan advies in te winnen bij een adviseur.

Dat klopt. Insify rekent - anders dan veel andere verzekeraars - géén eenmalige afsluitkosten (of opstartkosten). Je betaalt ook géén advieskosten omdat we geen advies geven. Je kunt natuurlijk wel onze hulp inschakelen als je vragen hebt.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig. Anders dan werknemers - die altijd verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid - ben je als zzp’er, freelancer en ondernemer niet automatisch verzekerd bij arbeidsongeschiktheid. Om datzelfde veiligheidsnet te regelen, moet je zelf je AOV afsluiten.

Je bent arbeidsongeschikt als een onafhankelijke arts voor jouw aandoening een percentage arbeidsongeschiktheid heeft vastgesteld. Als dat meer dan 25% is kun je een beroep doen op jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Lees meer in de polisvoorwaarden.

Ja, je kunt het verzekerde bedrag jaarlijks, zonder nieuwe medische waarborgen, met maximaal 20% verhogen. Verlagen van het verzekerde bedrag mag op ieder gewenst moment.

Dat kan. Houdt er dan wel rekening mee dat de uitkering bij arbeidsongeschiktheid bruto is. Je moet hier dus nog belasting over betalen. Er ontstaat dan een verschil tussen je uitkering en je werkelijke maandelijkse kosten.

Ja. Je krijgt dan 16 weken lang een uitkering van 100% van het verzekerd maandbedrag. Voorwaarde is wel dat het kind minimaal twee jaar na de ingangsdatum van de verzekering geboren wordt.

Wanneer jij door ziekte niet kunt werken, dan kun je een beroep doen op je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Let wel: de verzekering keert niet uit vanaf de eerste dag dat je ziek bent. De periode tot je uitkering start heet de wachttijd en deze wachttijd kies je zelf. Als je ziekte (onverhoopt) langer duurt dan je wachttijd, dan ontvang je een uitkering. Dus als je langer ziek blijft dan je wachttijd en daardoor niet kunt werken (bijvoorbeeld bij sommige gevallen van long-COVID), dan kun je rekenen op je AOV.

Om goed uit te leggen wat het verschil is tussen de AOV van Insify en die van andere verzekeraars, hebben we een vergelijking voor je gemaakt in 6 verschillende scenario's.

Hier vind je de AOV-vergelijking.