• checkmarkVanaf €22,39
  • checkmarkGeen advieskosten
  • checkmark100% online geregeld

Eenvoudig en voordelig een arbeidsongeschiktheids­verzekering

Beoordeeld met 5 sterren op prijs door onafhankelijke vergelijker MoneyView - al 3 jaar op een rij.

Bereken mijn premie

Verzeker je vaste lasten in plaats van je inkomen

Verzeker je maandlasten in plaats van je inkomen

  • Dat is namelijk wat je écht nodig hebt bij arbeidsongeschiktheid. Zo houden we je AOV simpel en betaalbaar.

Bereken mijn premie

Geen oplopende premie maar elk jaar hetzelfde bedrag

Geen oplopende premie maar elk jaar hetzelfde bedrag

  • De premie die we nu afspreken betaal je zolang je AOV-verzekering loopt.

  • Optioneel is 2% inflatiecorrectie (indexering): dan stijgt zowel je uitkering als je premie 2% per jaar. Klaar voor de toekomst!

Bereken mijn premie

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

  • Twijfel je nog? Geen probleem. Je mag er een nachtje over slapen, meerdere zelfs. Binnen 30 dagen kan je gewoon weer opzeggen.

Bereken mijn premie

Benieuwd naar jouw persoonlijke AOV premie?

Bereken mijn premie

Veelgestelde vragen

Een AOV via Insify sluit je af zonder advies. Dit heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van een adviseur en zelf je AOV kunt afsluiten wanneer jou dat uitkomt. Je betaalt dus ook geen eenmalige advieskosten of servicekosten. Het betekent ook dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt tijdens de aanvraag. Als je hierover vragen hebt, kun je ons bellen. Als je advies wilt, raden we je aan advies in te winnen bij een adviseur.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is niet verplicht, maar wel verstandig. Anders dan werknemers - die altijd verzekerd zijn tegen arbeidsongeschiktheid - ben je als zzp’er, freelancer en ondernemer niet automatisch verzekerd bij arbeidsongeschiktheid. Om datzelfde veiligheidsnet te regelen, moet je zelf je AOV afsluiten.

Je bent arbeidsongeschikt als een onafhankelijke arts voor jouw aandoening een percentage arbeidsongeschiktheid heeft vastgesteld. Als dat meer dan 25% is kun je een beroep doen op jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Lees meer in de polisvoorwaarden.

Ja, je kunt het verzekerde bedrag jaarlijks, zonder nieuwe medische waarborgen, met maximaal 20% verhogen. Verlagen van het verzekerde bedrag mag op ieder gewenst moment.

Dat kan. Houdt er dan wel rekening mee dat de uitkering bij arbeidsongeschiktheid bruto is. Je moet hier dus nog belasting over betalen. Er ontstaat dan een verschil tussen je uitkering en je werkelijke maandelijkse kosten.

Ja. Je krijgt dan 16 weken lang een uitkering van 100% van het verzekerd maandbedrag. Voorwaarde is wel dat het kind minimaal twee jaar na de ingangsdatum van de verzekering geboren wordt.

Wanneer jij door ziekte niet kunt werken, dan kun je een beroep doen op je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Let wel: de verzekering keert niet uit vanaf de eerste dag dat je ziek bent. De periode tot je uitkering start heet de wachttijd en deze wachttijd kies je zelf. Als je ziekte (onverhoopt) langer duurt dan je wachttijd, dan ontvang je een uitkering. Dus als je langer ziek blijft dan je wachttijd en daardoor niet kunt werken (bijvoorbeeld bij sommige gevallen van long-COVID), dan kun je rekenen op je AOV.

Dat klopt. Insify rekent - anders dan veel andere verzekeraars - géén eenmalige afsluitkosten (of opstartkosten). Bovendien betaal je ook géén advieskosten omdat we geen advies geven.

Je betaalt alleen eenmalig € 30,- administratiekosten aan onze partner TAF.