• checkmarkIn 2 minuten geregeld
  • checkmarkDagelijks opzegbaar
  • checkmark100% online

Verzekering voor ondernemers - Snel en voordelig

Om zonder zorgen te ondernemen, heb je de juiste verzekeringen nodig. Ontdek nu de verzekeringen die jij als ondernemer wilt afsluiten.

Bereken je premie
FR Legal header image

Belangrijkste verzekeringen voor ondernemers

Icon wallet

Beroepsaansprakelijkheid (bav) Alle ondernemers die zuivere financiële schade kunnen veroorzaken door beroepsfouten, hebben dekking tegen beroepsaansprakelijkheid nodig. Deze bav-verzekering is meestal een vereiste om voor internationale of grootschalige opdrachtgevers te kunnen werken.

Business liability material damage icon

Bedrijfsaansprakelijkheid (avb) Dit is de #1 verzekering voor iedere ondernemer om zakelijke aansprakelijkheid door schade aan derden - materieel of fysiek - te dekken. Bijvoorbeeld als jij of je werknemers per ongeluk iets duurs omstoten of een klant zich bezeert in jouw kantoor.

NL Employers icon

Werkgeversaansprakelijkheid Als werkgever ben jij tijdens werktijd verantwoordelijk voor je werknemers. Wanneer zij tijdens het werk gewond raken of hun spullen beschadigd raken, ben jij aansprakelijk. Om dit risico te dekken heb je een werkgeversaansprakelijkheids-verzekering nodig. Dit is een optie die je kunt kiezen bij je avb-verzekering voor ondernemers.

Hospital icon

Arbeidsongeschiktheid (AOV) Als ondernemer heb je niet automatisch een vangnet tegen arbeidsongeschiktheid. Je moet daarom zelf een AOV afsluiten. Met een goede arbeidsongeschiktheids-verzekering weet je zeker dat je altijd je zakelijke en privé maandlasten kunt blijven betalen. Deze verzekering is essentieel voor jezelf, je onderneming en je gezin.

NL Product liability icon

Productaansprakelijkheid De verzekering voor ondernemers tegen productaansprakelijkheid is bij een goede verzekeraar onderdeel van je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Met deze verzekering heb je als ondernemer een top dekking geregeld als producten die jij verkoopt schade veroorzaken. Vooral voor ondernemers met een webshop is deze verzekering onmisbaar.

products-inventaris

Inventaris en goederenverzekering Op het moment dat jij een eigen kantoor hebt, een opslagplek en een voorraad aan producten, heb je als ondernemer ook een zakelijke inventaris en goederenverzekering nodig.

Zo dek jij je onderneming tegen schade, verlies en vernietiging van je zakelijke inboedel door onder andere brand, storm en inbraak.

DE PI icon data loss

Elektronicaverzekering Je hebt jouw laptop, tablet of camera waarschijnlijk sowieso nodig voor je onderneming. Mogelijk heb je ook meerdere laptops - ook voor je werknemers. In dat geval is het een goed idee om je elektronica te verzekeren. Als bijvoorbeeld je Canon-camera dan kapot gaat, krijg je ook een vervangend product zodat je onderneming niet stil komt te liggen.

Arbeitswerkzeug icon

Spullen-in-je-wagen verzekering Verzeker ook de spullen in je bedrijfswagen die jij niet kunt missen. Bijvoorbeeld duur gereedschap dat altijd in je wagen blijft liggen of je voorraad die je ermee transporteert. Met deze verzekering voor ondernemers ben je ook onderweg verzekerd tegen schade, vernietiging of verlies van jouw spullen in je bedrijfswagen.

Consultant adres

In 3 stappen je ondernemersverzekering

  1. Vertel over je onderneming Wat je ook doet - van adviseur en marketeer tot IT en beauty... Wij verzekeren je

  2. Kies je dekking Bereken je premie op basis van jouw wensen

  3. Vraag je verzekering voor ondernemers aan Dezelfde dag ontvang je direct jouw verzekeringscertificaat

Bereken nu je premie

Instant-covered

Snel je verzekering In 2 minuten of sneller heb jij het geregeld.

Pay-for-what-you-need

Op maat voor je onderneming Bereken je premie op maat voor jouw activiteiten.

100-online

100% online Zonder extra administratie. In begrijpelijke taal - volledig online.

Daily-subscription

Flexibel AOV: 30 dagen bedenktijd. Aansprakelijkheidsverzekering: dagelijks wijzigen of opzeggen.

NL Logo Trustpilot

Ondernemer verzekeringen - Voordelen van Insify

  • In 2 minuten regel jij 100% online je belangrijkste ondernemer verzekeringen. Inclusief direct verzekeringscertificaat.

  • Zonder advies- en servicekosten. Je kiest zelf wat je wilt en nodig hebt. Zo bespaar je op je verzekeringen en krijg je de beste dekking.

  • Gaat er iets mis? Je kunt ons 24/7 bereiken voor claims.

De verzekeringen van Insify zijn volledig op maat gemaakt voor ondernemers.

Bereken nu je premie

NL Why BL image

Heb je een adviseur nodig voor verzekeringen voor ondernemers?

Nee, bij ons in ieder geval niet. Als je bij Insify je verzekering af wilt sluiten, bereken je eenvoudig en snel online je premie - volledig persoonlijk voor jouw activiteiten. We leggen ook duidelijk uit wat iedere verzekering precies dekt.

Verzekeren hoeft geen hogere wiskunde te zijn. Een verzekeringsadviseur heb je dus niet nodig! Bij Insify kun je simpel, betaalbaar en snel je verzekering voor ondernemers regelen. 100% online en flexibel. Met hulp van onze verzekeringsexperts via WhatsApp, mail of over de telefoon wanneer je die nodig hebt. Zo bespaar je op advieskosten en regel je het gewoon zelf. Bovendien heb je 30 dagen bedenktijd voor je arbeidsongeschiktheidsverzekering en zijn alle overige verzekeringen voor ondernemers gewoon dagelijks aan te passen en dagelijks opzegbaar.

Bereken nu je premie

Welke verzekeringen je nodig hebt en waarom

Je bent een ambitieuze ondernemer en blij met de keuze om voor jezelf te beginnen. Je vrijheid is goud waard en je verdient bovendien meer dan toen je nog voor een werkgever werkte. Wellicht besteed jij je administratie uit aan een boekhouder. En zaken gaan goed!

Het enige dat je nu nog nodig hebt zijn de belangrijkste bedrijfsverzekeringen voor ondernemers - voor als 't even niet zo fantastisch loopt. Deze verzekeringen heb jij nodig.

✔ Arbeidsongeschiktheids verzekering ondernemer

Mogelijk kun jij op de korte termijn je vaste lasten opvangen met je spaargeld als je even niet kunt werken, maar kun je dat ook op de lange termijn? Mocht er ooit iets misgaan dat je simpelweg niet kunt voorzien, dan heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) nodig om op terug te vallen.

Bij Insify wordt je AOV-premie berekend op basis van je maandlasten in plaats van je inkomen. Hiermee kunnen we je extra scherpe premies aanbieden. Ook dekt deze verzekering zowel je privé als zakelijke maandlasten wanneer jij arbeidsongeschikt raakt. Let op: Deze verzekering hoeft niet duur te zijn. Je kunt op 7 manieren besparen op jouw AOV-premie. Zo kun je bijvoorbeeld de wachttijd (je eigen risico periode) en eindleeftijd aanpassen en kiezen hoe lang je een uitkering wilt ontvangen. En wist je al dat je als ondernemer in ieder geval minder betaalt voor een AOV dan werknemers?

✔ Bedrijfsaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid

Helaas dekt jouw privé aansprakelijkheidsverzekering (avp) geen zakelijke aansprakelijkheid. Wanneer je tijdens het werk schade veroorzaakt, ben je hier niet voor gedekt met jouw privé wa verzekering. Om deze reden is de #1 verzekering voor iedere ondernemer de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (avb).

Je avb-verzekering dekt je ook tegen productaansprakelijkheid en optioneel tegen werkgeversaansprakelijkheid. Als jij personeel hebt, is het van groot belang dat je jezelf ook verzekert tegen werkgeversaansprakelijkheid. Jij bent namelijk tijdens werktijd verantwoordelijk voor het welzijn van je werknemers en hun spullen. Je berekent eenvoudig je premie voor deze aansprakelijkheidsverzekering op basis van je inkomsten, je eigen risico en het verzekerde bedrag dat je kiest.

✔ Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Als jouw beroepsfouten kunnen leiden tot zuivere financiële schade, ofwel vermogensschade, heb je ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nodig. Ook wanneer je werknemers fouten maken, dekt deze verzekering de kosten en de juridische hulp die je nodig hebt.

Ondernemers die advies geven, berekeningen doen en/of met code en belangrijke documenten werken, dienen naast een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ook de beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Als je dus een consultant, engineer, makelaar, marketeer, IT-consultant, architect of vertaler bent, heb je deze verzekering nodig. Als jij in een van deze beroepen werkzaam bent, zullen de meeste klanten deze verzekering als vereiste stellen voordat ze met je willen samenwerken. Zo verzekeren zij zich ervan dat de kosten door mogelijke fouten van jou in ieder geval gedekt kunnen worden.

✔ Zakelijke spullen en inboedelverzekeringen

Als je schade aan jouw spullen niet eenvoudig zelf kunt dekken, kun je het beste hiertegen een verzekering afsluiten. Dat kost meestal niet veel meer dan €10,- per maand, vaak zelfs minder. Verzeker als ondernemer in dat geval je zakelijke inboedel, zoals je elektronica, inventaris en goederen en spullen in je bedrijfswagen, mits je veel op pad bent. Zo kun je onbezorgd ondernemen en wordt onverwachte schade aan jouw spullen gewoon vergoed.

Een rechtsbijstandsverzekering voor ondernemers

Vaak is het niet noodzakelijk om ook een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten als jij al een aansprakelijkheidsverzekering hebt. Jouw aansprakelijkheidsverzekering(en) dekken je namelijk al voor een groot deel voor rechtsbijstand en juridische hulp wanneer derden je voor schade aansprakelijk stellen.

Wanneer je echter een grote onderneming runt met veel risico op conflicten, dan heb je deze verzekering wel nodig. Twijfel je erover of je ook een rechtsbijstandsverzekering moet afsluiten? Bel dan vooral een van onze verzekeringsexperts.

Overige verzekeringen voor ondernemers

Heb jij al je belangrijkste ondernemersverzekeringen afgesloten? Ga dan bij jezelf na of je mogelijk ook de volgende verzekeringen nodig hebt:

  • Zakelijke autoverzekering

  • Overlijdensrisicoverzekering

  • Bedrijfsstilstandverzekering

  • Brand- en/of glasverzekering

Of je deze verzekeringen ook nodig hebt, hangt af van je beroep en specifieke situatie. Neem contact op met Insify mocht je hier meer informatie over willen. We leggen graag uit wat voor verschillende ondernemers verzekeringen er zijn en welke jij het beste kunt afsluiten.

Vragen en antwoorden over verzekeringen voor ondernemers

Je kunt bij Insify gemakkelijk 100% online je verzekeringen uitkiezen, premie berekenen en afsluiten. Het duurt maar 2 minuten om bij ons je zzp verzekeringen af te sluiten. Bovendien zijn onze aansprakelijkheids- en spullenverzekeringen lekker flexibel: dagelijks te wijzigen en opzegbaar. Zo zit je niet vast aan eindeloze contracten.

Mocht je hulp nodig hebben bij het afsluiten van je zzp verzekeringen of simpelweg nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen. Onze verzekeringsexperts helpen je graag verder!

Afhankelijk van de verzekering die je kiest, krijg jij korting als je starter bent (minder dan 3 jaar als zzp'er werkt) of een diploma hebt. Op de premie voor je arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) krijg je sowieso het eerste jaar 20% korting.

Je kunt je eigen zakelijke spullen verzekeren met een inventaris- en goederenverzekering, elektronicaverzekering en/of spullen-in-je-bedrijfswagen verzekering. Kies precies wat jij nodig hebt en betaal alleen premie voor de spullen die jij wilt verzekeren.

BLOG DE: Stundensatz berechnen

Kosten voor aansprakelijkheids­verzekeringen

De kosten voor een aansprakelijkheidsverzekering verschillen per onderneming. De volgende factoren zijn van invloed op de premie voor je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (avb):

  • Je beroep en sector

  • De grootte van je onderneming

  • Het aantal werknemers dat je in dienst hebt

  • Je jaaromzet

  • Je gewenste verzekerde bedrag

Ook de kosten van je beroepsaansprakelijkheidsverzekering (bav) verschillen op basis van je beroep, je jaaromzet en je gewenste verzekerde bedrag. Hierbij speelt eveneens een rol hoe lang je al onderneemt en hoe hoog je gewenste eigen risico is.

Bij Insify heb je al vanaf €7,95 een avb-verzekering en vanaf €35,30 je bav-verzekering!

Bekijk nu je premie

AOV Claim

Kosten voor je arbeids­­ongeschiktheids­­verzekering

Op basis van jouw wensen en situatie als ondernemer zullen de kosten voor je arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV) verschillen. Zo wordt de AOV-premie berekend op basis van:

  • Je beroep

  • Je maandlasten

  • Je gewenste uitkering

  • Je wachttijd (eigen risicoperiode)

  • Je eindleeftijd

  • Je gekozen uitkeringsduur

Daarnaast kun je op jouw AOV besparen door een verzekeraar te kiezen die geen advies-, service- of afsluitkosten rekent. Bijvoorbeeld bij Insify heb je al vanaf €22,39 je AOV en betaal je geen geld voor advies of servicekosten!

Bereken nu je AOV-premie

De meest populaire verzekeringen voor ondernemers

Wat voor zelfstandig ondernemer je ook bent, je loopt altijd bepaalde risico's die je privé verzekeringen helaas niet dekken. Daarom wil je de juiste zakelijke verzekeringen afsluiten om je te beschermen. Zo zorg je dat jouw onderneming niet stukloopt op hoge kosten om schade te vergoeden.

Ontdek nu welke ondernemer verzekeringen het meest populair zijn. Hierbij gaan we in op:

  • Welke soort verzekeringen je moet overwegen

  • Voorbeelden van schade

  • Mogelijkheden om je snel en eenvoudig te verzekeren tegen jouw risico's

Je kunt ook direct je premie berekenen voor je aansprakelijkheidsverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

1. De #1 verzekering voor ondernemers

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt je onderneming tegen aansprakelijkheid door schade die jij veroorzaakt aan derden. Bijvoorbeeld als je tijdens het werk iemand hebt verwond of spullen hebt beschadigd. Het is niet wettelijk verplicht om je te verzekeren tegen bedrijfsaansprakelijkheid, maar wel verstandig. Bovendien stellen veel klanten dit verplicht en heb je deze verzekering meestal nodig als je een externe kantoorruimte wilt huren.

Voorbeeld van schade bij bedrijfsaansprakelijkheid

1 - Als klusjesman raak je tijdens het boren een waterleiding. Hierdoor moeten de vloer en de muur gedeeltelijk worden vervangen. Jij wordt voor de kosten aansprakelijk gesteld. Deze kosten worden gedekt door je verzekering.

2 - In jouw kantoor struikelt je opdrachtgever over een kabel en breekt een arm. Je opdrachtgever stelt jou aansprakelijk. Jij moet opdraaien voor de medische kosten en het misgelopen inkomen, doordat deze persoon tijdelijk niet kon werken. Geen probleem. Hiervoor heb je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Optie: werkgeversaansprakelijkheids­verzekering

Als je werknemers hebt, ben je verantwoordelijk voor een veilige werkplaats. Deze verzekering dekt je als er toch iets misgaat. Ook als je regelmatig andere zzp'ers inhuurt om je te helpen, ben je verantwoordelijk voor hun veiligheid tijdens het werk.

Voorbeeld van schade bij werkgeversaansprakelijkheid

Stel je hebt een webshop en verkoopt zelfgemaakte sieraden. Omdat je super goed verkoopt, neem je een medewerker aan om alle oorbellen en armbanden te maken. Zij ontwikkelt echter carpal tunnel syndroom door al het nauwkeurige werk met klein gereedschap.

Zowel de kosten voor haar behandeling als de overige kosten die gedekt moeten worden tot ze weer aan het werk kan, worden gedekt wanneer je de optie werkgeversaansprakelijkheid hebt aangevinkt bij je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Waarom bedrijfsaansprakelijkheid bij Insify afsluiten?

  • We bieden een van de beste dekkingen in Nederland

  • Je kunt de verzekering snel, eenvoudig en direct aanvragen

  • En op elk moment opzeggen

Ontdek nu alles over de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (avb) van Insify.

2. De beroepsaansprakelijkheids­verzekering (BAV)

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt je onderneming wanneer je verantwoordelijk wordt gehouden voor (zuivere) financiële schade aan derden (zoals je opdrachtgevers) door een mogelijke beroepsfout van jou of je werknemers.

Veel internationale en grote klanten, maar ook de overheid, vragen van je dat je deze verzekering hebt voordat je bij hen aan de slag kunt. Deze verzekering is met name belangrijk voor beroepsgroepen die een grote impact maken en/of met cijfers en documenten omgaan. Zoals consultants, managers, marketeers, IT'ers, grafisch vormgevers, vertalers en architecten.

Voorbeelden van schade bij beroepsaansprakelijkheid

Ben je marketeer en vergeet je het Facebook-budget van een campagne aan te passen van dagelijks naar wekelijks? Dan geef je te snel het budget uit en kan je klant je hiervoor aansprakelijk houden. Je beroepsaansprakelijkheidsverzekering (bav) dekt weliswaar niet de uitgegeven spend, maar compenseert wel de klant voor het verlies van mogelijke verkoopinkomsten.

Als IT'er maak je een fout in je code. Hierdoor ligt de website van je opdrachtgever er tijdelijk uit. Je verzekering tegen beroepsaansprakelijkheid dekt het verlies van inkomsten. Zonder deze verzekering zou je dit verlies zelf moeten betalen.

Als makelaar presenteer je een plattegrond van een huis dat vervolgens wordt verkocht. Je hebt echter een fout gemaakt in het aantal vierkante meters, waardoor de klant feitelijk te veel heeft betaald. Als je voor deze financiële schade aansprakelijk gesteld wordt, kun je terugvallen op je beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Waarom je beroepsaansprakelijkheids­verzekering bij Insify afsluiten?

  • Je vraagt 'm binnen 2 minuten aan en betaalt géén advieskosten

  • 5 jaar inloopdekking voor overstappers

  • Dagelijks te wijzigen of opzeggen

Lees hier meer over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

3. Regel ook een inventaris- en goederenverzekering

Je onderneming bescherm je met een inventaris- en goederenverzekering voor schade aan bedrijfsspullen en huurdersbelang (indien je een locatie huurt)- in geval van brand, wateroverlast of inbraak.

Inventaris

Met je inventaris doelen we op jouw spullen die je gebruikt voor je bedrijfsactiviteiten. Hieronder vallen stoelen, computers, stellingkasten, je winkelinrichting, gereedschap, tondeuses en bijvoorbeeld scharen.

Goederen

Je goederen zijn de producten of handelswaar. Ook het materiaal en de grondstoffen die je nodig hebt om producten te produceren vallen hieronder. Denk aan etenswaar in je supermarkt, computeronderdelen voor je webshop en beautyproducten in je kapperszaak.

Huurdersbelang

Alle aanpassingen of veranderingen die je aan je bedrijfslocatie aanbrengt vallen onder de dekking bij huurdersbelang. Bijvoorbeeld extra sanitair, schilderwerk of stickers.

Voorbeelden van schade aan inventaris en goederen

Je slaat je goederen op in je loods voor jouw webshop. Na een brand zorg je er met je inventaris- en goederenverzekering ervoor dat je snel een nieuwe voorraad kunt inkopen. Zo kun je gewoon verder met de verkoop en komt je zaak niet te lang stil te liggen.

Door een hevige regenbui ontstaat in het souterrain van je kledingwinkel een lekkage die de kleding voor het winterseizoen ruïneert! Je kunt deze kleren niet meer verkopen. Gelukkig dekt je verzekering de schade en kun je nieuwe winterkleding inkopen om te verkopen.

Waarom een inventaris en goederenverzekering bij Insify?

  • In 2 minuten geregeld onder duidelijke voorwaarden

  • Zeer goede dekking

  • Dagelijks aanpasbaar en opzegbaar

Bereken je premie voor de inventaris en goederenverzekering

4. Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Je hebt als ondernemer niet eenzelfde vangnet als een werknemer wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Bovendien heb je geen recht op een uitkering bij ziekte als je niet bijdraagt aan bepaalde werknemersverzekeringen, zoals de WIA, WW, WAO, Wazo, Ziektwet of WAZ. Hierdoor staan ondernemers er al snel alleen voor als het misgaat.

De BBZ (de uitkering voor ondernemers) bestaat wel, maar kwalificatie-eisen zijn strneg en voorwaarden niet heel gunstig. Je hebt hierop alleen recht als je geen eigen vermogen hebt, bijvoorbeeld spaargeld. Ook wordt hierbij het vermogen van je partner meegerekend.

Om deze reden is het belangrijk om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten voor als je (tijdelijk) arbeidsongeschikt raakt.

Waarom je AOV bij Insify afsluiten?

  • Je verzekert hiermee je vaste lasten, zowel zakelijk als privé - voordelig en simpel!

  • Je betaalt in tegenstelling tot bij de meeste andere verzekeraars géén advieskosten

  • Je hebt de mogelijkheid om een vaste lage premie te kiezen - die ieder jaar gelijk blijft

Lees nu meer over de arbeidsongeschiktheidsverzekering

5. Elektronicaverzekering

Met een zakelijke elektronicaverzekering dek je jouw onderneming tegen schade aan elektronische apparaten door een ongeluk, inbraak, defecten of je eigen schuld. Zo dek je schade aan of zelfs het verlies van draagbare elektronica waar je werkt én onderweg.

Je bent hiermee ook gedekt tegen schade doordat iemand anders bijvoorbeeld een kop koffie omgooit over je laptop of je camera omstoot.

Voorbeeld van schade bij een elektronicaverzekering

Terwijl je als fotograaf op een bruiloft werkt, stoot de bruidegom per ongeluk jouw camera om. Daar gaat die dure nieuwe lens! Gelukkig dekt je elektronicaverzekering (c.q. cameraverzekering) bij Insify zowel de kosten voor vervanging als reparatie.

Met een elektronicaverzekering heb jij een top aanvulling op je inventaris- en goederenverzekering, omdat je hiermee je draagbare elektronica dekt.

Let op: De zakelijke elektronicaverzekering dekt helaas (nog) geen mobiele telefoons.

Waarom je elektronicaverzekering bij Insify afsluiten?

  • Hiermee verzeker jij de totale waarde van je spullen in plaats van ieder item afzonderlijk - Wel zo simpel én voordeliger!

  • Dekt ook fotografen, drones en werken op locatie

  • Dagelijks op te zeggen

Bereken de premie voor je elektronicaverzekering

6. Zakelijke auto of bestelbusverzekering

Gebruik jij je auto voor je werk? Dan wil je deze ook zakelijk verzekeren. Als je auto op naam van je zaak geregistreerd is, kun je de auto namelijk niet privé verzekeren. Bij Insify kun je nog geen zakelijke autoverzekering afsluiten, maar we helpen je wel graag als je er vragen over hebt! Ook als je geen klant bent bij Insify kun je ons altijd bellen voor tips.

7. Cyberverzekering

Een cyberverzekering dekt jouw onderneming tegen schade door cyberaanvallen, diefstal of verlies van data. Deze verzekering kun je ook niet bij ons aanvragen, maar we kunnen je wel helpen de beste optie te vinden.

Voorbeeld van schade bij een cyberverzekering

Je slaat gegevens van klanten op in het reserveringssysteem van je winkel. Op het moment dat dit systeem gehackt wordt, dekt jouw cyberverzekering 2 soorten bedrijfsschade:

1. Het verlies van data 2. Het verlies van toegang tot de data Zo dekt je verzekering de kosten voor crisismanagement, het gebruik van IT-diensten om de data te herstellen en rechtsbijstand doordat je gegevens hebt verloren.

8. Rechtsbijstandsverzekering

Meestal heb je geen rechtsbijstandsverzekering nodig als ondernemer, wanneer je al de juiste aansprakelijkheidsverzekeringen hebt. Je hebt deze verzekering wel nodig als je een grote kans hebt op conflicten.

De bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen van Insify dekken jou tot op zekere hoogte ook voor juridische hulp en rechtsbijstand wanneer je ergens voor aansprakelijk wordt gesteld. Lees hier meer over in de voorwaarden of bereken direct je premie.

Nog vragen? Neem dan gewoon contact met ons op! We helpen je graag - ook als we je niet kunnen verzekeren :)