• 20% korting in het eerste jaar
  • Gratis afsluiten
  • In 15 minuten geregeld

Vertel je netwerk over onze AOV en verdien €100!

Heb je jouw unieke referral code nog niet direct van ons ontvangen, of kan je deze misschien niet meer vinden? Geen paniek: check gewoon even je inbox, want daarin zit een e-mail met jouw unieke code (zoek op: "Je persoonlijke code is"). Zo kun je meteen beginnen met het uitnodigen van je netwerk.

Geen mail ontvangen? Geen zorgen, neem snel contact op met onze experts en zij zorgen ervoor dat jouw unieke code alsnog jouw kant op komt.

IFY NL-Specific Refer-A-Friend Header V.02
NL AOV policy comparison support team

Zo werkt het programma:

  1. Stap 1 heb je al genomen: Je bent inmiddels beschermd met de AOV van Insify!

  2. Deel nu je unieke referral code zo vaak als je wilt Inderdaad, dit kan onbeperkt!

  3. Je kennis sluit ook de AOV van Insify af Ontvang allebei €100 cashback. Ka-ching!

"Het voelt fijn om te weten dat mijn collega-ondernemers nu ook beschermd zijn met een AOV, dat gun ik ze. De 100 euro cashback is een leuke extra! Ik ben mijn referral code zoveel mogelijk aan het delen” - Youssef over ons Vertel-je-Netwerk-programma

NL SEA 10k test image

Nodig je hele netwerk uit!

Vind je ook dat jouw netwerk recht heeft op een AOV die perfect past bij hun unieke behoeften? Dat snappen we. Gebruik daarom jouw unieke code om iedereen uit te nodigen. Er is geen limiet aan het aantal mensen dat je kunt uitnodigen, en dus ook geen limiet aan de beloningen die je kunt verdienen.

Heeft je netwerk al een AOV maar zijn zij ontevreden over stijgende premies?  Dan kan overstappen naar de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Insify een goed idee zijn.

Vertel-je-Netwerk: Vragen en antwoorden

Hoelang is mijn referral code geldig?

Je unieke referral code verloopt niet. Je kunt deze gewoon blijven gebruiken.

Hoe vaak kan ik mijn referral code delen?

Dit kan je onbeperkt blijven doen. Er zit geen limiet aan het delen van je code. Wel zo eerlijk.

Zit er een maximum aan wat ik kan verdienen?

Nee! Je krijgt voor iedere succesvolle aanbeveling bij Insify €100 cashback, onbeperkt. Draag jij bijvoorbeeld 15 mensen aan en sluiten zij ook succesvol een AOV af bij Insify, verdien je €1.500!

Wanneer krijg ik de €100 cashback uitbetaald?

Om in aanmerking te komen voor de €100 cashback, moet de AOV-aanvraag van je kennis, vriend(in) of familielid definitief geaccepteerd worden en minstens 14 dagen actief blijven (de wettelijke bedenktijd). Jouw AOV moet op dat moment ook nog actief zijn. Wij streven ernaar om je beloning(en) zo snel mogelijk te verwerken, en betalen deze één keer per maand uit.

Ik ben mijn referral code kwijt, wat nu?

Geen enkel probleem. Contact support hier en we vinden je code zo snel mogelijk terug, zodat jij weer door kunt gaan met het uitnodigen van je netwerk.

Ik heb geen referral code maar heb wel de AOV van Insify, wat nu?

Goede vraag. Het kan zijn dat de e-mail met jouw unieke referral code in je spam terecht is gekomen. Kan je deze niet vinden, neem dan contact op met support en we vinden je code zo snel mogelijk terug. Zo kan jij verder met het uitnodigen van je netwerk.

Jouw AOV verzekert

Onderstaand enkele voorbeelden, bekijk de polisvoorwaarden en verzekeringskaart voor de exacte dekking. Aanvullende informatie en de voorwaarden van ons 'Vertel-je-Netwerk-programma' vind je hier.
icon-cash

Vaste lasten of inkomensbescherming Mocht je arbeidsongeschikt raken, dan kun je rekenen op ondersteuning die je financiële zorgen wegneemt.

icon-band-aid

Ziekte of orgaandonatie Je wilt er niet aan denken. Maar als je dan toch ziek wordt, heb je 't met onze AOV in ieder geval goed geregeld.

icon-alarm

Ongevallen Een auto die door rood rijdt terwijl jij net oversteekt? Dit soort ongelukken kun je helaas niet voorzien, maar gelukkig wel verzekeren.

icon-care

Gezinsuitbreiding Kindje op komst? Met jouw AOV kun jij je met een gerust hart volledig richten op je gezin, terwijl wij zorgen voor financiële stabiliteit tijdens je tijdelijke afwezigheid van werk.

icon-mental

Optioneel: Mentale klachten Vind je het belangrijk ook gedekt te zijn bij psychische klachten, zoals een depressie? Verzeker jezelf dan ook tegen arbeidsongeschiktheid door mentale klachten.

icon-medical-case

Jouw herstel Wij vergoeden jouw kosten om weer aan de slag te gaan. Van een andere werkplek inrichting tot coaching en trainingen.

icon-bank

Uniek: gratis afsluiten Bij Insify betaal je per maand enkel jouw premie. Zonder advies-, service- of afsluitkosten.

icon-refund

20% korting op je premie Het eerste jaar krijg je 20% korting op je AOV-premie. Kies daarna voor een stabiele premie of indexatie met 2%.

IFY Verticles-Influencer-ContentCreator Header

Voordelen van een Insify AOV

  • In 15 minuten geregeld. Gratis afsluiten. 14 dagen bedenktijd. Dagelijks opzegbaar.

  • De keuze voor een AOV die je vaste lasten dekt, of tot wel 85% van je inkomen.

  • In vergelijking de meest voordelige AOV - tegen een stabiele premie.

  • Betaal géén premie wanneer je arbeidsongeschikt raakt.

Onze AOV is volledig op maat gemaakt voor freelancers, zzp'ers en ondernemers. Zo weet je zeker dat je goed gedekt bent als je arbeidsongeschikt raakt.

Bereken nu je AOV-premie

Meer dan 10.000 ondernemers vertrouwen al op Insify

"Vriendelijk en behulpzaam hebben ze ons met een waterschadeclaim vooruit geholpen!" - Pieter
Trustpilot: 5
"De verzekering professioneel en zeer snel kunnen afsluiten. Zonder rompslomp online met de juiste uitleg. Top" - Maarten
Trustpilot: 5
"Top. Snel, makkelijk en goed verzekerd." - Lars
Trustpilot: 5
"Duidelijke en uitgebreide informatie op de website. Informatie waar ik zeker wat aan had. Snelle afwikkeling en goede opvolging." - Emile
Trustpilot: 5
"Ik ga binnenkort starten als ZZP’er en ben zeer goed begeleid in het proces. Samen met Bob en Carmen van Insify heb ik de juiste verzekeringen genomen en dit deden zij met alle geduld. Keep it up en bedankt!" - Robin
Trustpilot: 5

Wil je meer weten? Check onze blog!