AOV vergelijken

Je bent ondernemer of zzp'er en wilt de mogelijkheden en kosten van een AOV vergelijken? Hier kun je meer lezen over de verschillende opties.

Je bent ondernemer of zzp'er en wilt de mogelijkheden en kosten van een AOV vergelijken? Hieronder kun je meer lezen over de verschillende opties die je hebt voor het kiezen tussen diverse arbeids­ongeschiktheids­verzekeringen. Zo weet je precies waar je rekening mee moet houden en kun je voor jezelf nagaan wat de beste AOV is die bij jouw situatie past.

Waarom het verstandig is om AOV’s te vergelijken

Het kiezen van de beste arbeidsongeschiktheidsverzekering kan lastig zijn, want er zijn namelijk veel aanbieders met veel verschillende opties. Om ervoor te zorgen dat je de juiste optie kiest, maakt bij het aanvragen van een AOV is het belangrijk om eerst een vergelijking te maken tussen arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Door verschillende AOV's te vergelijken krijg je een duidelijk beeld van de kosten en dekkingen.

AOV premies vergelijken

De kosten voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering kunnen verschillen per aanbieder. Het ligt aan je budget, wat voor werk je doet en de risico’s die je loopt. Heb je een risicovol beroep, dan betaal je ook meer premie. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen hoeveel van de kosten je zelf kunt dragen, mocht er iets gebeuren. Heb je een partner waarop je terug kunt vallen? Kun je een lange periode zelf overbruggen met spaargeld? Dan kun je kiezen voor een langere eigen risicoperiode. 

De belangrijkste keuze die je maakt bij het aanvragen van een AOV is het bedrag dat je verzekert. Bij Insify verzeker je je vaste lasten in plaats van je inkomen. Hierdoor kun je nog steeds je vaste lasten blijven betalen mocht je arbeidsongeschikt raken, maar betaal je nooit teveel premie.

AOV premie direct berekenen

Wil je de beste en voordeligste arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen of vergelijken? We helpen je graag om een duidelijk en eerlijk overzicht te geven. We leggen je graag meer uit over de dekkingen en de beste AOV voor jou te vinden. Bereken direct je premie online of neem contact op met een van onze experts!

Benieuwd naar jouw AOV-premie?

Bereken mijn premie