AOV van Insify is in vergelijkingen duidelijk het voordeligst

IFY Blog ChooseInsify

De AOV van Insify komt duidelijk als voordeligst uit de test. Zoek je een goedkope AOV? Lees nu meer.

Ernst Moorman 08-06-2022

Met onze AOV kan jij je focussen op het opbouwen van jouw succesvolle onderneming zonder je zorgen te maken over torenhoge kosten.

Bespaar op je premie met de Insify AOV

Bij Insify vinden we dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalbaar moet zijn, met dezelfde goede service en dekking. Dit betekent dat je super voordelig uit kunt zijn, als je een AOV bij ons afsluit - over de gehele looptijd van jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

AOV vergelijking

In onze AOV-vergelijking zie je dat de premie van de AOV via Insify aanzienlijk goedkoper is dan die van andere aanbieders.

Insify is eerlijk en transparant vanaf dag één

Regelmatig wordt de vraag gesteld waarom de startpremie van de AOV bij sommige andere aanbieders lager is dan bij Insify. Het antwoord daarop is simpel. Meestal komt dit omdat zij het eerste jaar hoge kortingen geven. Hierdoor lijkt hun aanbod goedkoop. Maar na dat eerste jaar worden de premies significant hoger! Ook vragen deze verzekeraars vaak hoge advies- en opstartkosten.

Bij Insify ben je, na de 20% korting voor het eerste jaar, elk jaar voor hetzelfde voordelige bedrag verzekerd (tenzij je voor onze 2% indexering kiest, oftewel een jaarlijkse verhoging van je uitkering bij arbeidsongeschiktheid als inflatiecorrectie). Over de algehele looptijd van jouw AOV ben je dus via Insify vaak goedkoper uit. En je betaalt bij ons géén advies-, service- of opstartkosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, vanaf dag 1. En de verzekering is ook dagelijks opzegbaar!

Wat is gedekt met de voordelige AOV van Insify?

Net als de meeste andere arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt de AOV van Insify: 

  • Arbeidsongeschiktheid door ziekte, orgaandonatie en ongeval

  • Uitkering bij zwangerschapsverlof

  • Vergoeding voor kosten om jou weer aan het werk te krijgen, bijvoorbeeld kosten om te kijken hoe je je werkplek anders kunt inrichten, voor een taakaanpassing en coaching, training en bedrijfskundige hulp

Bij sommige verzekeraars houdt het hierbij op. Dan ben je bijvoorbeeld niet gedekt voor mentale klachten. Bij Insify kun je zelf kiezen of je ook dekking wilt voor mentale klachten.

Bekijk de polisvoorwaarden van de Insify AOV voor meer informatie over de dekking.

Wat is er bijzonder aan de AOV bij Insify?

Bij Insify heb je de vrijheid om te kiezen: verzeker je jouw vaste lasten of kies je voor dekking van je inkomen?. Dit onderscheidt Insify van veel andere verzekeraars, waar je in de meeste gevallen alleen je inkomen kunt verzekeren, zonder dekking voor je zakelijke vaste lasten.

Met Insify's AOV kun jij je bedrijf voortzetten zonder de angst voor financiële malaise bij arbeidsongeschiktheid, omdat je zelf bepaalt wat je verzekert. Bovendien is onze AOV dagelijks opzegbaar en betaal je wanneer je een AOV-uitkering krijgt géén premie. Zo biedt Insify je de flexibiliteit om je verzekering aan te passen aan jouw unieke situatie en behoeften.

Disclaimer 

We doen ons best om de informatie op onze website zorgvuldig samen te stellen. Het kan echter voorkomen dat informatie niet volledig is of dat er per ongeluk onjuistheden op de website staan. Daarnaast kan oudere informatie niet meer helemaal up-to-date zijn, dus let op de datum van publicatie. Bovenaan elke blog kun je de publicatiedatum vinden. 

De informatie op onze website betreft geen advies en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het gebruik van de informatie is voor eigen risico. We raden je aan om altijd goed zelf onderzoek te doen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Meer lezen

Het antwoord op de meest gestelde vraag: "Zijn jullie AOV-prijzen echt zo laag?" AOV vs. Broodfonds: de verschillen, voordelen en nadelen 7 manieren om als zzp'er niet te veel te betalen voor je AOV Hoe jij je tarieven kunt verhogen om inflatie de baas te zijn

Ook benieuwd naar jouw AOV premie via Insify?

Bereken je premieTerug naar blog overzicht