Insify lanceert doe-het-lekker-zelf verzekeringen voor ondernemers in de bouw

Amsterdam, 8 december 2021 - Corona of geen corona: de bouw groeit. En hoe. Ruim 10.000 nieuwe bouw- en klusbedrijven zagen in 2021 het licht. Van loodgieters tot elektriciens en stratenmakers tot schilders. Speciaal voor deze doelgroep ontwikkelde Insify doe-het-lekker-zelf verzekeringen, volledig afgestemd op de behoefte van deze doelgroep. Zo geeft Insify als eerste en enige in Nederland dekking voor herstelwerkzaamheden bij het afleveren van gebrekkig werk. Met de komst van Insify kunnen ondernemers in de bouw in 2 minuten een op maat gemaakte verzekering afsluiten en direct verder met hun werk met de zekerheid van een royale dekking.

Verzekeringen op maat voor vaklui Vandaag introduceert Insify twee verzekeringen speciaal voor ondernemers in de bouw; de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en de spullen-in-je-bedrijfswagenverzekering. Met die laatste verzekeren bouwbedrijven het gereedschap en materiaal in hun bus tegen schade bij een ongeval of inbraak. Zo kan de bedrijfswagen veilig achter worden gelaten, ook ‘s nachts. Als schilder druk bezig met een klus en valt je ladder per ongeluk op de Tesla van je klant? Daar is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Insify voor.

Ook het combineren van verschillende activiteiten als vakman of -vrouw is bij Insify geen probleem. Doorgaans resulteert dit bij andere verzekeraars in lange wachttijden voor acceptatie of zelfs uitsluiting. Insify pakt het anders aan. Voer je als tegelzetter bijvoorbeeld ook schilderwerkzaamheden uit, dan worden deze activiteiten automatisch meeverzekerd. Daarnaast worden ondernemers met een relevant MBO-diploma (of hoger) of minimaal drie jaar ervaring door Insify beloond met extra korting op hun premie.

Voor ondernemers, door ondernemers Insify is opgericht in 2020, met als missie om zakelijke verzekeringen simpeler, eerlijker en transparanter te maken. Geen eindeloze (papieren) aanmeldingsformulieren en onbegrijpelijke voorwaarden. Niet maanden wachten op goedkeuring van een aanvraag en vervolgens torenhoge premies betalen. Bij Insify vraag je je verzekering volledig online aan, kies je zelf de verzekering die bij je past en ontvang je binnen 2 minuten de polis in je inbox.

Koen Thijssen (oprichter en CEO Insify): “Als ondernemer heb ik de uitdagingen van het verzekeren van een bedrijf van dichtbij meegemaakt. Zo was het niet mogelijk om online een verzekering af te sluiten, voor het verkrijgen van een polis moest ik een tussenpersoon gebruiken en het hele proces duurde enkele maanden. Daarom zijn wij de verzekeraar begonnen die ikzelf had willen hebben: een die ondernemers laat ondernemen.”