Hoe drukke zzp'ers in de bouw hun AOV regelen

IFY Blog Why-Health SE

Momenteel is het drukker dan ooit voor vakmensen in de bouw. Het regelen van een AOV staat daarom waarschijnlijk als laatste op je prioriteitenlijstje. Insify biedt uitkomst.

Ernst Moorman 16-03-2021

Het relatief hoge risico op arbeidsongeschiktheid in de bouw maakt de AOV een belangrijke, maar ook dure verzekering. In deze drukke tijden zit je niet te wachten op lange aanvraagprocedures en hoge premies. Hoe regel je makkelijk een betaalbare AOV?

De AOV voor drukke zelfstandigen in de bouw

Momenteel is het drukker dan ooit voor goede vakmensen, of je nu werkt als loodgieter, elektricien, stukadoor, dakdekker, bouwvakker of een ander beroep hebt in de bouw. Gedoe met dure adviseurs en papierwerk om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te regelen staan daarom waarschijnlijk als laatste op je prioriteitenlijstje. Gelukkig vraag je de AOV van Insify al in een kwartiertje aan, gewoon online. Met 14 dagen bedenktijd. En hij is dagelijks opzegbaar ook. Bereken nu je AOV-premie

Deze risico's voor de bouw worden door AOV van Insify gedekt

Maar drukke tijden betekenen ook: meer risico’s. Juist nu is het belangrijk om een goede AOV te hebben. Arbeidsongeschiktheid kan natuurlijk iedere ZZP’er en ondernemer overkomen. In de bouw is het risico nog nét wat groter dan in veel andere sectoren.

Lichamelijke risico's

Zelfstandigen in de bouw kunnen te maken krijgen met lichamelijke klachten als gevolg van veelvuldige en zware fysieke inspanning, zoals aan rug en schouders. Daarnaast werken veel vakmensen met machines, gereedschap en ander zwaar materieel en is er risico op arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeluk, bijvoorbeeld door het werken op grote hoogtes of bij zwaar tilwerk.

Psychische risico’s

Behalve lichamelijke klachten, zijn veel ondernemers in de bouw ook onderhevig aan psychische klachten en risico’s. ZZP’ers in de bouw nemen vaak ook nog administratieve en project-gerelateerde taken op zich, wat de werkdruk verhoogt. Ook kan er stress ontstaan door bijvoorbeeld conflicten met opdrachtgevers, leveranciers of personeel.

Eindelijk een AOV voor de bouw die je makkelijk en snel aanvraagt

Waarom een AOV van Insify? Je kunt bij ons als drukke ZZP’er in de bouw jouw AOV zelf online aanvragen, zonder afspraak met een adviseur. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook advieskosten! Regel al jouw zakelijke verzekeringen zelf in slechts een paar minuten.

Onze AOV premie is super voordelig

Wij geloven dat een AOV goed, maar ook betaalbaar moet zijn. Door de relatief hoge risico’s op arbeidsongeschiktheid in de bouw is een AOV vaak erg duur voor vakmensen. De Insify AOV biedt uitkomst. Je vraagt 'm zelf online aan in slechts 15 minuten en je betaalt géén advies- of afsluitkosten. Wat nog meer? Je premie loopt tijdens je verzekering niet op met je leeftijd, je krijgt het eerste jaar 20% korting én je kunt de AOV dagelijks opzeggen.

Simpel, snel en scherp geprijsd, precies hoe een verzekering zou moeten zijn.

Disclaimer

We doen ons best om de informatie op onze website zorgvuldig samen te stellen. Het kan echter voorkomen dat informatie niet volledig is of dat er per ongeluk onjuistheden op de website staan. Daarnaast kan oudere informatie niet meer helemaal up-to-date zijn, dus let op de datum van publicatie. Bovenaan elke blog kun je de publicatiedatum vinden. 

De informatie op onze website betreft geen advies en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het gebruik van de informatie is voor eigen risico. We raden je aan om altijd goed zelf onderzoek te doen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Meer tips over hoe je snel een betaalbare AOV aanvraagt?

Als ondernemers begrijpen we dat het soms lastig is om de juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering te vinden voor een betaalbare premie. Daarom helpen we jou graag om de juiste keuzes te maken.

Lees meer:

6 manieren hoe wij de goedkoopste AOV aanbieden zonder in te leveren op service Waarom deze AOV populair is bij ondernemers in de bouw

Benieuwd welke premie Insify heeft voor jouw AOV?

Bereken in 1 minuut jouw premieTerug naar blog overzicht