Verzeker jouw zakelijke (bestel)auto nu voordelig en snel via Insify!

Met Insify sta je er niet alleen voor. Samen met top partners zorgen we ervoor dat jij de beste deal krijgt voor je zakelijke autoverzekering. Vul je gegevens in en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend een scherpe offerte en ontdek hoeveel je kunt besparen met onze kosteloze prijsvergelijking.

Vergelijk en bespaar directEn ga snel en goed verzekerd de weg op!

IFY Verticles-Construction Image02
Illustration USP Easy

Persoonlijk advies

Kosteloze prijsvergelijking en een verzekering op maat

Illustration USP Speed

Snel

Ontvang binnen 24 uur een persoonlijke offerte!

Illustration USP Affordable

Simpel

Eerlijk en in duidelijke taal

IFY LeadGen LegalProtection-Header

Waarom iedere ondernemer zijn bedrijfsauto moet verzekeren

Als ondernemer ken je het belang van zekerheid. Elke dag zet je alles op alles voor je bedrijf. Je bedrijfswagen? Dat is vaak je mobiele kantoor, je visitekaartje op de weg. Maar wat als er plots iets misgaat? Een ongeluk, een kras, of erger. Niet alleen de financiële klap kan hard aankomen, maar ook het gevoel dat je even stil staat. En dat past niet bij jou, de ondernemer die altijd vooruit wil.

Een goede zakelijke autoverzekering zorgt ervoor dat je snel weer op weg bent. Zonder zorgen, zonder gedoe. Want jij hebt wel betere dingen te doen. Bescherm wat voor jou belangrijk is en zorg dat je altijd door kunt. Benieuwd hoeveel zekerheid jou kost? Maak de vergelijking en rij met een gerust hart verder.

Vergelijk en bespaar direct
IFY Verticles-Construction Header

Jouw keuze, jouw zekerheid

Na het erkennen van het belang van zekerheid, is de volgende stap het kiezen van de juiste bescherming. Wist je dat je wettelijk verplicht bent om minimaal een WA-verzekering te hebben voor je zakelijke auto? Maar daar stopt het niet. Je hebt de vrijheid om je verzekering volledig af te stemmen op jouw unieke behoeften als ondernemer. Of je nu gaat voor een uitgebreide Casco-verzekering, een Beperkt Casco of extra zekerheden zoals inzittendenbescherming of rechtsbijstand, jij bepaalt.

En het beste? Zelfs je privéritten zijn gedekt. Want met een zakelijke autoverzekering ben je altijd en overal beschermd. Jouw auto van de zaak verdient de beste bescherming, net zoals jij. Kies voor een verzekering die net zo hard voor je werkt als jij voor je bedrijf doet. Maak de vergelijking en kies voor zekerheid die bij je past.

Vergelijk en bespaar direct

Dit zeggen onze klanten over ons

"Vriendelijk en behulpzaam hebben ze ons met een waterschadeclaim vooruit geholpen!" - Pieter
Trustpilot: 5
"De verzekering professioneel en zeer snel kunnen afsluiten. Zonder rompslomp online met de juiste uitleg. Top" - Maarten
Trustpilot: 5
"Top. Snel, makkelijk en goed verzekerd." - Lars
Trustpilot: 5
"Duidelijke en uitgebreide informatie op de website. Informatie waar ik zeker wat aan had. Snelle afwikkeling en goede opvolging." - Emile
Trustpilot: 5
"Ik ga binnenkort starten als ZZP’er en ben zeer goed begeleid in het proces. Samen met Bob en Carmen van Insify heb ik de juiste verzekeringen genomen en dit deden zij met alle geduld. Keep it up en bedankt!" - Robin
Trustpilot: 5

Ontvang binnen 24 uur je persoonlijke quote!

Vergelijk en bespaar direct

Wil je meer weten? Check onze blog!